Може Украйна да му е скъпа на Тагарев, но той

...
Може Украйна да му е скъпа на Тагарев, но той
Коментари Харесай

Николай Дренчев пред SafeNews: На Тагарев може Украйна да му е скъпа, но трябва да мисли за България

Може Украйна да му е скъпа на Тагарев, само че той е български министър и би трябвало преди всичко да мисли за България. Това съобщи пред SafeNews Николай Дренчев.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Съмнявам се, че същинската причина за настояването за оставка на Тагарев са неизпратените БТР-и.

Тези машини са в много неприятно положение. И те надали ще повлияят по някакъв метод на фронта. Транспортирането им до Украйна е голям разход, който някой би трябвало да поеме. И в последна сметка моите опасения са, че това ще бъде дописано в сметката на българския поданик. Това закъснение е нещо обикновено. По-скоро има прекалено много въпроси към Тагарев, свързани с метода, по който се организират търговете в МО. Също по този начин, вие знаете – прекален светец и Богу не е мил. По отношение на това, което се дава към Украйна – просто изметоха складовете и всичко, което би могло да свърши работа, или не би могло, го изпращат, което е неуместно “, добави още Дренчев.

 

SafeNews припомня, че по-рано Бойко Борисов и Делян Пеевски желаеха промяната на министъра на защитата Тодор Тагарев. Причината – забавянето на доставката на БТР-ите за Украйна.

„ Работата на министър Тагарев за мен се изчерпа – каквото и да напишат в този доклад, той работата не я е приключил. Това е неработещ министър, в този момент са му отговорни заместник-министрите, Министерство на вътрешните работи и всички останали, единствено той е на високи обороти. Толкова високи, че в секретно деловодство има отчет какво е приключил. Аз на негово място не бих отишъл в Киев при Зеленски, преди да съм извършил решенията на Народното събрание “, сподели Бойко Борисов.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР