Може и още да не ни се вярва, но е

...
Може и още да не ни се вярва, но е
Коментари Харесай

Ще видим ли Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Може и още да не ни се има вяра, само че е реалност, че на Джейк Пол му се получава сносно боксовата кариера досега. Все отново, няма записана нито една загуба в пет мача.
 Джейк Пол, Тайрън Уудли и петата поредна победа на ютюбъра на боксовия кръг
Никой не може да спре Джейк Пол

Ефектен нокаут на Пол

Това обаче може да се промени доста скоро. От много време се пускат клюки, че е допустимо Пол да се изправи на боксовия кръг против един от най-великите боксьори в историята - Майк Тайсън .

И този дуел може в действителност да се състои. Тайсън бе посетител във вечерното шоу на Джими Кимъл, където бе запитан какво мисли за сходен мач с ютюбърът, трансформирал се в боксьор.

Thank you to the great Mike Tyson for the respect and opportunity. This year we are making it happen.

Майк Тайсън съобщи, че това е в действителност забавна концепция и отворен към нея. Но изискването му е мачът да се състои още тази година. В профила си в Twitter Джейк Пол разгласява видео от изявлението на боксовата легенда и написа, че е признателен за уважението и опцията, която му се дава.
 Mike, Hulu, Треванте Роудс и тийзър биографичния сериал за Майк Тайсън
Турбулентният живот на Майк Тайсън от близко. Още по-близо

Тийзър на Mike с Треванте Роудс

Като даже се съгласи още тази година да провеждат мач между тях. Факт е, че няма по какъв начин да сме сигурни дали всички тези думи ще се трансфорат в дейности и в действителност ще забележим Пол против Тайсън. Но пък няма и по какъв начин да отречем, че не бихме имали нищо срещу да забележим на какво са способни двамата.

Последната изява на кръга за Тайсън бе в края на 2020 година против Той Джоунс. В края на предходната година Пол пък победи Тайрън Уудли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР