Може и да звучи парадоксално, но един от най-богатите хора

...
Може и да звучи парадоксално, но един от най-богатите хора
Коментари Харесай

Зукърбърг: Никой не заслужава да има чак толкова много пари

Може и да звучи парадоксално, само че един от най-богатите хора в света - Марк Зукърбърг, който е основател на Фейсбук и има положение в размер на близо 70 милиарда $, съобщи, че съгласно него не би трябвало да съществуват милиардери.
Изявлението беше направено по време на QA сесия (въпроси и отговори) със чиновници на неговата компания. Дали това е единствено поза и опит да се хареса на своите чиновници и милиардите консуматори на обществената мрежа, или предприемачът в действителност мисли по този начин?
Истината е, че отговорът на Зукърбърг е малко по-балансиран.
" Мисля, че в случай че правиш нещо хубаво, би трябвало да бъдеш заплатен, само че съгласно мен част от благосъстоянието, което може да бъде акумулирано, е недопустимо " - показва той по време на сесията и прибавя - " Не знам дали имам точна визия за прага на благосъстоянието, което някой би трябвало да има, само че от едно равнище нататък никой не заслужава да има чак толкоз доста пари. "
Марк Зукърбърг стана най-младия милиардер в света още по време на първите по-значими рискови вложения в началния стадий от развиването на Фейсбук.
Днес основаната от него компания коства стотици милиарди и интензивно придобива перспективни ИТ компании като Instagram, WhatsApp, Oculus и други, инвестирайки милиарди долари в тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР