може и да няма шанс да се класира на Световното

...
може и да няма шанс да се класира на Световното
Коментари Харесай

Швейцария - България: Жесток кошмар за лъвовете или шок за кръстоносците?

може и да няма късмет да се класира на Световното състезание по футбол през 2022 година, само че се оказва, че момчетата на Ясен Петров ще имат доста значима роля в това кой ще играе в Катар - Италия или Швейцария. 

" Лъвовете " излизат против " кръстоносците " в понеделник вечер в опит да ударят едно рамо на " скуадра адзура ". След равенството 1:1 сред двата любимеца през предходната седмица, в този момент головата разлика ще реши кой ще играе на Световното. Към момента Италия води с 2 гола на своя пряк конкурент за първото място, само че " адзурите " имат привидно по-тежка задача в посещение на Северна Ирландия. 

Какви са упованията за Швейцария - България? 

Всички са безапелационни, че " кръстоносците " са безспорен любимец в мача, като предлага висок (спрямо доста други платформи) коефициент 1.14 за победа на домакините в мача. Равенството е оценено на 10, а победа на България - 22! 

Феноменален Тодор Неделев донесе поврат за България против Северна Ирландия
Националният тим по футбол обърна Северна Ирландия и победи с 2:1 като хазаин в мач от международните квалификации. Успехът пристигна след...

При състояние че Италия завоюва дуела си, Швейцария би трябвало да търси победа с доста сериозна разлика против България (минимум 4 попадения разлика, в случай че " адзурите " завоюват с 1 гол разлика против Северна Ирландия). Това е доста сложна задача, като Швейцария да означи 3 или повече попадения е оценено на 1.63, до момента в който 2 или по-малко - 2.40! 

" Лъвовете " обаче мъчно могат да бъдат отписвани, откакто в контролна среща преди няколко дни стигнаха до 1:1 против четвъртфиналист от Европейското в лицето на Украйна. Освен това за последните 5 години единственият тим, отбелязал 4 или повече попадения във вратата на България, е Англия. 

Какво се случи в първата среща сред България и Швейцария? 

с 3 гола до 12-ата минута на стадион " Васил Левски ". До почивката " кръстоносците " водеха с 0:3 и през второто полувреме фрапантно понижиха интензитета, а България съумя да се добере до почетен гол за крайното 1:3. 

България да означи гол в мача е оценено на коефициент 2.50! 
След рецитал на Неделев: България разгроми Грузия в София
Българският народен тим по футбол завърши повече от уместно този цикъл от дуели за националните тимове. " Лъвовете " наддел...

Може да видите какви са всички оферти от. 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР