Може и да е модерна, но дали е стилна Фолк певицата

...
Може и да е модерна, но дали е стилна
Фолк певицата
Коментари Харесай

Феновете я попиляха: Не е истина какво облече Десислава

Може и да е съвременна, само че дали е стилна

Фолк певицата Десислава за следващ път изненада почитателите си, като се появи по пантофи на едно от последните си участия в столицата.

Гласовитата русокоска в никакъв случай не е държала на стилните трендове, а по-скоро на удобството и очевидно това е повода да се появи в този тип на сцената. Близки до Деси разкриха, че във въпросната вечер е имала две участия - в кръчма, а по-късно и в дискотека. 



На първото си е била с токчета на блестяща оранжева рокля, с която отива и в клуба, само че не издържала на високите обувки и бързо се пременила с пухени сандали, вид пантофки в разнообразни цветове. По всяка възможност те костват много пари и са на известна марка, само че все пак не е редно да се появяваш в този тип на сцената, разясняват възмутени почитатели в нета.  Определено русокоската отнесе много хейт поради нелепото си фешън комбиниране.

Почитателите й обаче побързаха и да я похвалят поради свалените килограми. Много недоброжелатели смятаха, че е фотошоп и действително онлайн не е отслабнала толкоз, само че истината се оказа напълно друга.



Деси е най-малко с 12 кг надолу, като все още не разкрива каква е тайната й. Припомняме ви, че дълго време се бореше с наднормено тегло, което към този момент е в предишното, написа hotarena.net. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР