Може да ви звучи абсурдно, но астрологията влияе върху всеки

...
Може да ви звучи абсурдно, но астрологията влияе върху всеки
Коментари Харесай

Ето от колко часа сън се нуждаете спрямо зодията ви


Може да ви звучи неуместно, само че астрологията въздейства върху всеки аспект от нашия живот, даже и съня. Има хора, които обичат да се излежават по през целия ден, други спят колкото смятат за належащо, а трети съвсем не затварят очи, написа rozali.com.

Овен

Овенът е динамичен и деятелен знак, което го прави на практика нестабилен. На представителите на огнения знак е задоволителна единствено 30-минутна отмора, с цел да възвърне силите си и да свърши работата си. Разбира се, един път озовали се в леглото си, те ще спят като бебе, само че в множеството случаи 6 часа сън през нощта им е изцяло задоволителен.

Телец

Телецът е ленив знак, ето за какво идеалният му ден включва всички удоволствия от живота - ястие, правене на секс, излежаване до късно и следобедна сънливост на дивана. Представителите на тази зодия се усещат същински щастливи, когато прекарват часове наред в " хоризонтална позиция ", слушайки релаксираща музика за декор.

Близнаци

Близнаците ненавиждат да спят – това е пропиляно време, което в действителност може да оползотворят с нещо доста по-интересно. Ето за какво те не спят дълго и постоянно се разсънват рано заран. През уикенда избират да са на открито с другари, в сравнение с да се излежават в леглото. 

Рак

Ракът не е ленив, той постоянно живее дните си пълноценно, правейки всевъзможни неща, само че когато пристигна време за сън, той не желае да го безпокоят. Става раздразним, когато някой  възпрепятства почивката му. Ето за какво е най-добре да го оставите да събере сили, с цел да може да даде най-хубавото от себе си на идващия ден.

Лъв

Лъвът е доста деен знак, който обича да излиза с другари, да върви на срещи и коктейли, само че с цел да наподобява неутразимо му е нужна дълга и пълноценна отмора. Въпреки, че е лъвовете са необикновено екстровертни персони, те могат да прекарат цели дни вкъщи да си почиват и да се глезят с козметични процедури и разтривки. 

Дева

Като разумен и доста сериозен знак, Девата се доверя на специалистите и не си разрешава да спи повече от 8 часа в денонощието. Сънят му обаче би трябвало да се случва едновременно всеки ден. По този метод, представителите на зодия Дева се усещат най-сигурни и спокойни.

Везни

Везните са екстровертен знак и обичат да са център на вниманието. По тази причина те в никакъв случай не пропущат опцията да покажат в безукорен тип, даже в случай че това значи спят единствено няколко часа. През уикенда обаче имайте поради, че Везните са сложни за разкриване, защото избират да останат в леглото и да презаредят батериите.

Скорпион

Скорпионът е буен и вълнуващ знак, само че обича да държи персоналния си живот в страни от прожекторите. Тъй като си пада нощна птица, постоянно се оказва, че избира да спи денем. 

Стрелец

Стрелецът е авантюристичен, избухлив знак, който постоянно е подготвен за празненство. Неминуемо тези хора спят доста малко и в никакъв случай не пропущат ваучър, колкото и да са изтощени. Всеки различен бледнее пред техния възторг и активност.

Козирог

Козирогът е " роден изтощен " и след през целия ден в офиса, единственото нещо, което желае, е да релаксира. Спането е едно от нещата, които най-вече обича да прави. Козирогът може да остане часове в леглото, без значение от времето, с което разполага. Хората, които го познават знаят, че тази мързелива страна на характера му в никакъв случай няма да се промени.

Водолей

Водолеят е самостоятелен знак, който желае непрестанно да пробва нови неща и да се впуска в  приключения. Той спи доста малко, защото избира да се любува на дните си на 100%, а не да губи времето си в леглото. Едно от нещата, които вълнуват Водолея, по време на сън е способността му да сънува ярки сънища. Много постоянно, те записват това, което са сънували, с цел да не не помнят своите гениални хрумвания.

Риби

Рибите са необикновено прочувствени и това се отразява и на метода по който спят. Така, когато са щастливи могат да спят доста малко - най-вече 4 часа и повече от 10 часа, когато са тъжни. Когато са в положително въодушевление се усещат енергични и като че ли могат да завладеят света. Ето за какво в такива моменти не пропущат опцията да се срещнат с другари и да се забавляват цяла нощ.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР