Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат

...
Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат
Коментари Харесай

Ето къде трябва да живееш според зодията

Може да ви изненада, че страните и градовете също имат собствен хороскоп. " Раждането " на дадена страна или град се пресмята от момента на откриването, първото споразумяване или когато е подписана декларация за самостоятелност.
Така астролозите могат да съпоставят хороскопа на индивида с хороскопа на обещано място, като интерпретират планетарните взаимоотношения като удобни или предизвикателни. Как този съответен град вибрира с вас, зависи от галактическото взаимоотношение сред двете графики.
Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, с цел да намерите най-подходящия за вас град и започнете да опаковате багажа си!
Овен - Ню Йорк
Вашата кариера има капацитет да процъфтява в Голямата ябълка! Паричните потоци са по-гладки и идват от необикновени източници. Здравеопазването е на високо равнище в този град, макар неналичието на синьо небе. Комуникацията ще бъде значим детайл във вашите партньорства и крайъгълният камък, от който са построени всички сантиментални връзки. Бързо-оживената, екшън-ориентирана атмосфера на Ню Йорк наподобява на деятелен Овен.
Телец - Сидни
Долната земя ще ви хвърли в светлината на прожекторите и ще поддържа вашия професионален път. Финансите се усъвършенстват, което води до нараснала непоклатимост и облага. Земният Телец обича да бъде в природата и Великата Австралия ускорява възприятието ви за благоденствие и жизнеспособност. Взаимоотношенията се ускоряват, само че можете да срещнете някой специфичен със забележителна възрастова разлика.
Близнаци- Сан Франциско
Близнаците са основните комуникатори на зодиака. Така че не е изненада, че ще бъдат привлечени към Силиконовата котловина, центърът на високотехнологичната промишленост и започващите компании. Ако сте компютърен фанатик или идната звезда на обществените медии, кариерата ви може да скочи в Сан Франциско! За Близнаците, търсещи обич, физическото привличане се усилва десетократно.
Рак - Венеция
Не е инцидентно, че ракът е воден знак, а Венеция, прочут още като Градът на водата, има рак като знак за издигане. Тук ще почувствате бездънен афинитет, като че ли най-сетне сте се прибрали у дома. Хората, с които се свързвате в този сантиментален град, просто ще ви схващат. Това не е всичко. Връзката на Луната с Марс ви дава спомагателни сили, като ви оказва помощ да постигате задачите си. Ако преместването тук не е алтернатива, мини почивка ще зареди батериите ви.
Лъв - Париж
Лъвовете, родени със синя кръв, получават кралско отношение в Париж и това е тъкмо както ви харесва! Слънцето ръководи хороскопа както на Париж, по този начин и на Лъвовете, тъй че има неизказано схващане, че животът в Града на Светлината не предлага нищо друго с изключение на най-хубавото. Всяко предопределение или нова работа, която поемате, ще бъде посрещнато сполучливо с помощта на мощната позиция на Слънцето. Взаимоотношенията може да се трансфорат в неконвенционален поврат, защото сантименталните връзки с необикновени видове ви пленяват.
Дева - Токио
Вие сте перфекционисти Дева. Това е, което ви кара да давате най-хубавото от себе си. Вашият изтънчен жанр е това, което прави това свързване идеално. Японската просвета е надълбоко вкоренена в обичаите и етиката. Вашата просветеност е оценена в този честен град. Връзката на Марс с Юпитер подсигурява триумф, роден от нови удобни асоциации. Облечете вашата вътрешна императрица!
Везни - Лондон
Тъй като слънцето кулминира в хороскопа в Лондон, посоката ви на живот става кристално ясна. Ако се мъчите да откриете задачата си, ще я откриете тук. Лондон ще ви сложи на картата във връзка с вашата кариера, тъй че да блестите като звездата, която сте. Любовта наподобява да цъфти в този многолюден град с доста благоприятни условия да намерите " единствения ". Вие се радвате на възходящата известност.
Скорпион - Амстердам
Скорпионът схваща смисъла на физическата фамилиарност и с амстердамското слънце в сексапилния ви знак, можете да намерите еднакъв сътрудник, който желае да изследва дълбините на вашата душа, да разкрие мистериите на живота и да ви даде интензивната връзка, за която постоянно сте мечтали. Животът във " Венецията на север " може да бъде позитивно преобразуващ за вас, Скорпион.
Стрелец - Хонолулу
Изобилието от огън в хороскопа в Хонолулу резонира с високата ви октанова сила, Стрелци. Тъй като имате мощен пожарен детайл, всички планове, за които сте се борили, най-сетне биха могли да имат триумф в този вулканичен град. Марс покачва увереността и ви оказва помощ да намерите вашето нещо. Любовта е необичен поврат, защото вероятността да се срещне с другоземен нравствен сътрудник от отдалечена земя е доста огромна. Резервирайте идната си отмора в Хонолулу и усетете духа си да се издига!
Козирог - Монако
Знаете ли, че Козирогът е прочут измежду астролозите като " знак на милионера "? Харесва ли ви или не, имате повече благоприятни условия да натрупате положение, в сравнение с множеството, а Монако е единствено градът, с цел да насърчите своя вътрешен милиардер да излезе и да играе с кралски особи, огромни риби и звезди. Кратко пътешестване до този град е всичко, от което се нуждаете, с цел да получите въодушевяващ проект.
Водолей - Стокхолм
Вашата обществена съвест е задоволена в града, който дава обещание да заличи изкопаемите горива до 2040 година. Водолей, вие сте високо образован и мислещ напред. Тук, в този напредничав град, ще имате пробив, който ще ви накара да измененията живота си или живота на другите, към по-доброто. Няма да бъдете сами във вашата идея, защото ще привлечете необикновен сътрудник, който да показа вашата пристрастеност, дружно със забележителна финансова премия за зареждане.
Риби - Сингапур
Въпреки че динамичното движение на Сингапур е в ослепителен контрастност с нормалното ви мечтателно държание, този град ще ви накара да се движите като началник, Риби. Казват, че противоположностите притеглят и това е правилно за един специфичен човек, който може да се срещне тук. Партньорството ще донесе позитивно равновесие, осигуряващо по-голяма прочувствена сигурност и въздействие, което ви окуражава да станете най-хубавата версия на себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР