Може да се случи и в най-добрите семейства. Не правете

...
Може да се случи и в най-добрите семейства. Не правете
Коментари Харесай

Как да разкарате съперница, която се намесва във вашата връзка?

Може да се случи и в най-хубавите фамилии. Не правете незабавно драма от това, че мъжът ви се е загледал по друга жена. Важно е обаче, изключително в случай че сте дружно от дълго време и усещате, че рутината ви е налегнала, да не допуснете съперницата по-близо и за по-дълго време.

Като начало се погрижете за себе си. Сменете прическа, купете си нови обувки, секси долни дрехи, отидете на козметик и дайте живот на половия си живот. Сега е моментът да осъществите дружно с колегата си старите полови мечти. Бъдете секси и бъдете самоуверена! В никакъв случай не изпадайте в отчаяние и самосъжаление, тъй като това ще го отблъсне още по-бързо от вас.

Пофлиртувайте пред погледа на колегата си - никакви крайности , несъмнено, само че първо му покажете, че сте мечтана жена и второ, покажете му по какъв начин ще се чувствате, в случай че той реши да флиртува или освен това с новия обект на интерес.

Ако имате съзнателен мъж, активирайте възприятието му за виновност . Казвайте му непрекъснато, че желаете той да е благополучен, че за вас това е от първостепенно значение. Така, когато реши да приближи другата, той ще се усеща отговорен, че наранява една прелестна жена като вас. Ако вдигате кавги и се цупите, вътрешното му чувство ще е, че си заслужавате да бъдете засегната.

Ако съперницата е в общия ви кръг от познати , направете огромно и блестящо празненство и се представете по най-хубавия вероятен метод. Покажете класа и учтиво, снизходително отношение към съперницата. При всички случаи ревността и свадите няма да ви свършат работа. Те ще свършат работа само на другата жена. Бъдете грижовни, само че и към себе си! Бъдете самоуверени, само че топли и секси към мъжа си! Бъдете класни и не издребнявайте! Ако все пак вашият сътрудник избере другата, не страдайте дълго. Ако не е била тя, щеше да е някоя друга, тъй като очевидно връзката ви се е изчерпила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР