Може да познавате Арнолд Шварценегер като корав и непобедим герой

...
Може да познавате Арнолд Шварценегер като корав и непобедим герой
Коментари Харесай

„Трябва да живея с това“: Шварценегер за скандалната афера, която разруши брака му

Може да познавате Арнолд Шварценегер като твърд и несломим воин от екшън филмите, само че в на новия документален филм за живота си  артистът демонстрира прочувствената си страна с някои откровени самопризнания.

Във видеото звездата от „ Терминатор “ разсъждава за тежката разлъка с някогашната си брачна половинка Мария Шрайвър. Той не крие, че е предизвикал огромна „ болежка “ на фамилията си в този миг.

25-годишният брак на Шварценегер с Мария Шрайвър се разпадна през 2011 година, когато стана ясно, че му се е родил наследник - Джоузеф Баена.

 шварценегер Getty

Скандалното беше, че майката на детето e Милдред Баена, икономката в фамилния дом на артиста.

В филмовия откъс към кино лентата Шварценегер разсъждава: „ Хората ще помнят моите триумфи, само че ще помнят и някои провали. “

„ Беше доста мъчно за брака ми, за връзката с децата ми. “, продължава той. „ Причиних задоволително болежка на фамилията си. И ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си. “

През 2015 година Арлонд разкри, че връзката, която има с децата си, е „ фантастична “, в това число тази с извънбрачния му наследник: „ Джоузеф е страховит. Той изцяло схваща обстановката. Така че всичко се подреди. “

 шварценегер Getty

Мария Шрайвър е публицист, публицист и член на семейството Кенеди. Тя и Шварценегер се венчаят през 1986 година, близо 9 години след първата им среща.

Раздялата им е през 2011 година, незабавно откакто аферата на артиста става обществено притежание, като двамата завършват развода си през 2021 година

Извънбрачният наследник на Арнолд, Джоузеф, е роден на 2 октомври 1997 година, единствено няколко дни откакто Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Майката на Джоузеф, който в този момент на 26 години, резервира в загадка обстоятелството, че той е наследник на Шварценегер, през първите 8 години от живота му. През 2012 година артистът показа, че невероятната аналогия сред него и порасналото дете го е предиздвикала да осъзнае истината.

След мъчителната разлъка Мария Шрайвър взема решение да потърси нравствен мир и поддръжка в манастир.

През февруари тя разкри, че макар че фамилията ѝ е изглеждало устойчиво на пръв взор, славата на Шварценегер я е карала да се усеща доста самотна в брака си. Тя отива в манастир с вярата да се почувства по-малко „ невидима “.

В подкаста Making Space with Hoda Kotb журналистката описа, че е потърсила разтуха и упътвания в манастир, с цел да откри мир и да си разреши да бъде уязвима.

 шварценегер Getty

Мария изясни още, че по този начин е съумяла да откри силата, от която е имала потребност, с цел да продължи.

„ Никога не съм си разрешавала да бъда уязвима, слаба... Но ми се наложи “, спомни си Мария.

Заради известността на някогашния си брачен партньор, Мария постоянно се е чувствала като че ли живее в сянка.

За да осъзнае личната си стойност като персона, ѝ се наложило да се види през личните си очи, вместо да се концентрира върху това по какъв начин другите я одобряват.

Пътят на 75-годишния артист към славата от Австрия до Холивуд ще бъде проследен в документалната поредност на Netflix от три елементи , която се чака да излезе на 7 юни.

„ Виждах се на тази сцена. Как хиляди хора крещят: Арнолд, Арнолд, Арнолд! И когато пресъздавате нещо в действителност ясно, вярвате, че можете 100% да го постигнете “, изяснява Арнолд за това по какъв начин е сбъднал своята американска фантазия.
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР