може да назначи нов постоянен мениджър още преди края на

...
може да назначи нов постоянен мениджър още преди края на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед работи по назначението на нов постоянен мениджър преди края на сезона

може да назначи нов непрекъснат управител още преди края на сегашния сезон. Според „ Манчестър Ивнинг Нюз “ клубното управление към този момент се е отказало от концепцията на Рафл Рангник да води тима до лятото и работи по проекта новият треньор да бъде назначен по-рано. Освен неувереното показване на тима при германеца досега, другата причина е, че в клуба желаят новият управител да е почнал работа много преди 1 юли, когато отваря летният трансферен прозорец. Така индивидът, на който ще се залага в бъдеще, ще има доста по-реална визия за това кои играчи няма да употребява и в кои зони желае тимът да бъде заздравен. Клубът също така желае да избегне нелепата обстановка, в която изпадна след уволнението на Жозе Моуриньо. През предишното лято „ шпорите “, които разчитаха на краткотраен управител до края на сезона, дълго време не съумяха да назначат негов заместител.

Фаворитите са поста са добре познати – Маурисио Почетино, Ерик загар Хаг и Брендън Роджърс.

Според „ Манчестър Ивнинг Нюз “ футболният шеф на " алените дяволи " Джон Мъртоу ще управлява целия развой по назначението на новия управител. Самият Ралф Рангник, който от лятото ще има консултантска роля, ще му оказва помощ в това начинание.
 Кьолн призна за интерес към бранителя, който Петко Христов размени в Специя Кьолн призна за интерес към бранителя, който Петко Христов размени в Специя 17 яну | 18:20 135 0  Ето с кого Ювентус ще опита да размени Дибала, в случай че аржентинецът си тръгне Ето с кого Ювентус ще опита да размени Дибала, в случай че аржентинецът си тръгне 17 яну | 18:12 512 0  Тухел: Правим всичко допустимо да помогнем на Лукаку, само че това важи за всичките ни играчи Тухел: Правим всичко допустимо да помогнем на Лукаку, само че това важи за всичките ни играчи 17 яну | 18:07 333 0  Бърнли изиска отсрочване на мача с Уотфорд Бърнли изиска отсрочване на мача с Уотфорд 17 яну | 17:55 423 0  Меси ще си спести идващите две квалификации на Аржентина Меси ще си спести идващите две квалификации на Аржентина 17 яну | 17:49 563 2 Виж всички Водещи Новини  Официално: Георги Иванов е новият механически шеф на БФС Официално: Георги Иванов е новият механически шеф на БФС 17 яну | 16:26 7527 99  Ето кой е новият бранител на Левски Ето кой е новият бранител на Левски 17 яну | 10:12 36901 164  Шефът на БСТ отговори на спортния министър: Тотото е на облага, промяната ни е политическо решение Шефът на БСТ отговори на спортния министър: Тотото е на облага, промяната ни е политическо решение 17 яну | 12:40 13648 79  Левандовски, Меси или Салах? Тази вечер ФИФА ще разгласи своя №1 Левандовски, Меси или Салах? Тази вечер ФИФА ще разгласи своя №1 17 яну | 12:15 11787 68  Станимир Стоилов за подготовката, новите попълнения и раздялата с Борислав Цонев Станимир Стоилов за подготовката, новите попълнения и раздялата с Борислав Цонев 17 яну | 09:58 20734 54 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР