Може да гледате Виктор Стоянов, обграден от жени, мераклийки за

...
Може да гледате Виктор Стоянов, обграден от жени, мераклийки за
Коментари Харесай

Ето го сексапилното бивше гадже на Ергенът /снимки/

Може да гледате Виктор Стоянов, обкръжен от дами, мераклийки за вниманието му, само че в близкото минало той е имал очи единствено за една жена, която се оказва и огромната му обич.
Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал много дами в живота си, само че единствено с няколко е стигал до продължителна връзка. Голямата му обич е известна фитнес инструкторка, която и до момента провокира пожари с тялото и осъществяванията си в обществените мрежи - Христина Парова.
Атлетичната русокоска е дамата, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се срещнали в залата, където прекарват много време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.
Двамата са разграничени от известно време, само че той не е изтрил общите им фотоси в Инстаграм. Стоянов описа, че аргументите за края на връзката им са доста, само че са запазили положителни връзки.
Хриси Парова е същинска сензация в обществените мрежи, където има над 100 000 почитатели. В началото на пандемията възпламени мнозина с 40-дневно предизвикателство за реализиране на топ форма вкъщи, а неотдавна провокира още веднъж – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР