Може би си имате специална рецепта, с която борите -

...
Може би си имате специална рецепта, с която борите -
Коментари Харесай

Как всяка зодия се справя с лошите дни

Може би си имате специфична рецепта, с която борите - готина комедия, огромен шоколад, правене на курабийки или вино с другарка? Ако обаче към момента не сте намерили вашия „ лек “ против неприятни дни, пробвайте съгласно зодията.
Овен: Физически извършения
Тичане в парка, групова подготовка или пък обичаен фитнес – Овенът би трябвало по физически метод да „ изведе “ натрупалия се стрес.
Телец: Глезене
Когато има неприятен ден, Телецът знае, че най-хубавото нещо, което може да направи за себе си, е да се поглези. Независимо дали това ще се случи в СПА центъра, във фризьорския салон, или в мола, неприятният ден няма да се заържи дълго, откакто похарчи малко пари за себе си.
Близнаци: Забавна компания
Известно е, че Близнаците са обществени същества и въпреки да са самостоятелни и постоянно самодостатъчни, те съвсем постоянно имат съществена група хора, с която поддържат връзка на дневна база. Когато имат неприятен ден, представителите на тази зодия не се двоумят даже за момент, преди да съберат компанията.
Рак: Споделяне с обичан човек
Раците са привикнали да бъдат покровители, тъй че не постоянно им е елементарно да кажат, когато претърпяват сложен интервал. И въпреки всичко, в случай че имат приближен обичан човек, всичко, от което в действителност се нуждаят, е да изговорят страстите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР