Може би най-позорното в българската история решение е постановил български

...
Може би най-позорното в българската история решение е постановил български
Коментари Харесай

Позор! Български съд е разрешил транссексуален да осинови дете!

Може би най-позорното в българската история решение е постановил български арбитър преди седмица. Невинно и беззащитно дете е обещано за осиновяване от транссексуален! Това станало с решение на български арбитър, който може да го е направил с ясното схващане за последствията за детето, само че може и да е бил грубо подведен и дава съображение за стартирането на неотложно следствие. Още повече, че юристът на осиновителя - представител на “третия пол” - е измежду най-яростните лобисти за ратификацията на скандалната “Истанбулска конвенция”. Това е юрист Йорданка Бекирска, изпълнителен шеф на финансираната със соросоидни грантове Фондация “Български юристи за правата на човека”.

В Управителния съвет на НПО-то влизат юристи на подсъдими олигарси и други небезизвестни грантаджии като Александър Кашъмов от Програма “Достъп до информация”. В управлението на Фондацията е и Здравка Калайджиева, някогашен арбитър в Европейския съд за правата на индивида, който целеустремено работи за налагането на еднополовите бракове на цялата територия на Европа. Въпреки че разполагат със правосъдното решение, от Български юристи за правата на индивида съзнателно го крият. Опасенията им са свързани с вероятно обжалване на правосъдното решение или сезиране от страна на способените институции, които би трябвало да открият – заблудени ли са били обществените управляващи и съдията, позволил осиновяването на дете от трансджендър.

Има задоволително данни да се одобри, че осиновяването е станало на ръба на закона, научи извънредно БЛИЦ. Осиновеното дете е предоставено на “семейство”, формирано от мъж и от втори мъж, изразяващ себе си като “жена”. Става въпрос за транссексуален мъж, който преди да подписа “граждански брак” по реда на Семейния кодекс, публично е сменил пола си и от мъж е станал “жена”. Опитът да се заобиколи българското законодателство, както и да се прикрие истината за “семейството” пред обществените управляващи и правосъдните органи, дава задоволително съображение за оповестяване на цялата процедура по осиновяването на беззащитното създание за невалидна.

Съмненията за това, че в тази ситуация може да става въпрос за умишлени дейности от лобистка организация, имащи за цел да се обезпечи “пробив” в българското законодателство и даже Конституцията, се ускоряват и от обстоятелството, че представляваното от Бекирска Неправителствени организации е измежду най-активно работещите за пробутване на “Истанбулската конвенция”, която отключва опцията за въвеждането на “третия пол” у нас. Бекирска дълги години е работила в Български център за джендър проучвания, както и с Българския хелзинкски комитет – НПО-то-пионер в натрапването на соросоидната трансджендър идеология у нас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР