Моите любими бухали също като децата ходят на училище. Женската

...
Моите любими бухали също като децата ходят на училище. Женската
Коментари Харесай

Шеф Михалчев праща бухали на училище

" Моите обичани бухали също като децата вървят на учебно заведение. Женската ни се научи да лети и да се връща сама, при мъжките типове обаче образованието лишава повече време. Не споделям, че са глупави, само че се учат по-бавно. Но и при тях това ще стане ", изяснява началник Петър Михалчев, който отглежда всевъзможни типове животни, разбра HotArena .

В началото на седмия сезон на " Мастършеф " стана ясно, че топготвачът получава най-голямото самопризнание в кариерата си. Кулинарят публично бе назначен за дипломат на благосклонност за разпространение на японската кухня и е доста благополучен. В фамилията си има пет домашни любимци - три кучета от породата американска акита и два евразийски ушати бухала, които са най-големите представители на нощните птици. 

" Мъжкият се споделя Охка, а женската Кика. Кръстени са на японски оръжия - летящо торпедо и първият реактивен аероплан ", споделя началник Михалчев. Към бухалите нормално на галено той и жена му се об ръщат с Пухчо и Бухта. Страстта на Михалчев към странните животни идва от детството, когато всяко лято през ваканцията прекарвал доста време в фамилната вила и следил пернатите, написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР