Мога само да се извиня от името на правителството за

...
Мога само да се извиня от името на правителството за
Коментари Харесай

Борисов за думите на Симеонов: Мога само да се извиня от името на правителството

Мога единствено да се извиня от името на държавното управление за това, което Валери Симеонов е споделил по адрес на майките на деца с увреждания. Това сподели пред публицисти министър председателят Бойко Борисов в Брюксел по отношение на думите на вицепремиера Валери Симеонов, който в свое изявление дефинира протестиращите като " група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца ".

„ Такъв език е неприемлив и се диференцирам от него. Крайно време е всеки да си мери думите “, декларира още министър председателят и добавя, че това касае както опозицията, по този начин и хората в ръководещата коалиция.

" Има една приказка език мой - зложелател мой. Нещастието на хората не трябва да се употребява както от Българска социалистическа партия, по този начин и от господин Симеонов. Аз мога и като министър председател и като човек да им кажа огромно " извинявай " за това, че по този начин са афектирани. Ако бях на мястото на Симеонов, също бих се извинил. Често той по напълно различен метод желае да го каже, само че аз не съм му юрист, да излезе да изясни какво е имал поради ", сподели още министър председателят.

" С майките постигнахме съглашение, дадохме си периоди, законопроектът мина на Министерски съвет, следва разискване и се надявам да бъде гласувано до идния петък. Всичко, за което сме се разбрали, ще бъде изпълнено “, добави Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР