Мога с увереност да кажа, че съм живял живота си

...
Мога с увереност да кажа, че съм живял живота си
Коментари Харесай

Наблюденията на един идиот как да разпознаете по-големите идиоти

 Джокера

Мога с убеденост да кажа, че съм живял живота си и съм направил всички неточности, които е можело да се извършат. Идиот ли съм? Да, глупак съм. Старайте се да не поддържате връзка с хора, които най-малко малко наподобяват на мен. И по този начин, ето 7 признака, които ще ви оказват помощ да идентифицирате простаците:

Признак първи

Глупавият човек постоянно приказва единствено за себе си. Ако човек не желае да изслуша събеседника си, то той е тъп.

Признак втори

Когато няма причини или те не са му задоволителни, глупавият човек стартира да покачва глас.

Признак трети

Консерваторите постоянно са тъпи. Той се опасява да познае нещо ново, опасява се от всевъзможни промени. Убедени са, че преди е било по-хубаво. И аз не съм сигурен, че написах вярно думата „ консерватори “… може би консерванти?!

Признак четвърти

Глупавият човек не желае да научи нещо ново. Това е кофти, защото живеем в бързо изменящ се свят. Ако човек не се учи на нови неща, той остава в друга ера. Често този симптом е обвързван с предишното. Но от това не му става по-леко нито на него, нито на близките, защото другите хора си губят времето с него.

Признак пети

Глупавият човек не признава грешките си и не се извинява.

Признак шести

Глупавият човек се пробва да се самоутвърди за сметка на другите. Опитва се да принизи достолепията на събеседника или да го унижи.

Признак седми, само че не финален

Предразсъдъците. Тук се отнасят расовите предубеждения (шовинизъм, расизъм, ксенофобия и т.н.), възрастови предубеждения и, несъмнено, битовите (за нелепостта на русокоските или това, че дамите не умеят да шофират). Защо той не е финален? Защото вие може да споделите своите наблюдения в мненията.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР