Мога да успокоя колегите от опозицията, че коалицията е достатъчно

...
Мога да успокоя колегите от опозицията, че коалицията е достатъчно
Коментари Харесай

Борисов след коалиционен съвет: Благодаря на колегите, че загърбиха своето его

Мога да успокоя сътрудниците от опозицията, че обединението е задоволително постоянна и осъзната. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов след съдружен съвет в Министерския съвет.
Волен Сидеров заплаши със съд и промяна вицепремиера Валери Симеонов Скандалът сред двамата отекна и в Народното събрание
„ Не поради властта, постовете и мястото в Народното събрание, а поради това, че всичко останало би означавало огромен хаос”, разгласи министър председателят.

Коалиционния съвет беше призован след напрежение сред партиите в Обединените патриоти, което през днешния ден прерасна с скандал и даже физически конфликт сред водача на „ Атака” Волен Сидеров и Валентин Касабов от НФСБ в стаята на групата в Народното събрание.
Скандал в стаята на патриотите в Народното събрание Волен Сидеров твърди, че Валентин Касабов го е бутнал, той отхвърля
„ Междуличностните връзки нямат значение. Благодаря на сътрудниците, че загърбиха своето его. Всички признахме за това, което сме сбъркали, или не сме били задоволително проведени, с цел да поддържаме естествения разговор сред съдружните сътрудници, и в огромната и в по-малката коалиция. Те в този момент са изгладени “, разгласи министър председателят.

Сега в тези 2 дни изяснихме много въпроси, които преди този момент бяха разрешавани по погрешен метод, сподели Сидеров.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов също успокои опозицията, че държавното управление и болшинство са постоянни.

„ Искам да успокоя сътрудниците от Българска социалистическа партия, които се притесняваха, че в случай че се наложи да пада държавното управление, ще би трябвало да работят през август. Пожелавам им приятна отмора “, сподели Каракачанов.

Вижте повече във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР