"Мога да се обзаложа и, че няма да е дълго

...
"Мога да се обзаложа и, че няма да е дълго
Коментари Харесай

Марешки: Валентин Златев няма да е ръководител на ”Лукойл”

"Мога да се обзаложа и, че няма да е дълго времето, в което Валентин Златев ще бъде началник на компанията "Лукойл ". Собствениците на тази компания няма да търпят това. Имам информация, че в най-скоро време процесът по подаването и приемането на оставката на Валентин Златев като началник на компанията ще бъде дадена и призната ", сподели Марешки.

„ Докато в прилежаща европейска Румъния картелът в горивата е осветлен и осъден, тук той е с пипала в политическото управление на страната “, добави той.

Марешки напомни събитията към гибелта на някогашния началник на Агенция „ Митници “ Ваньо Танов.

Във връзка с всички спекулации, които се въртят напоследък по мой адрес давам няколко обстоятелството. През 2013 година „ Лукойл “ се оплаква обществено, че шефът на митниците Ваньо Танов е подел кръстоносен поход против рафинерията. През 2015 година - нови всеобщи инспекции на „ Лукойл “. През 2016 година Ваньо Танов почива ненадейно. Естествено нищо не настоявам и загатвам, единствено споделям обстоятелствата “, сподели още Веселин Марешки.

Лидерът на „ Воля “ разяснява обвиняванията по негов адрес, че прави дъмпинг на цената на горивата:

„ През 2005 година всички мои съперници в бизнеса с медикаменти подадоха по едно и също време тъжба против мен за дъмпинг на цените в моите аптеки. Впоследствие Комисия за защита на конкуренцията ме оправда по 9 от точките в жалбата и ми наложи санкция от 30 000 лв. по десетата. По-късно Върховен административен съд анулира глобата. Сега историята се повтаря в бизнеса ми с горива “, разяснява Марешки.

Той предвижда и оставката на депутата от Българска социалистическа партия Иво Христов който назова 80% от българите дебили.

„ Няма да е надалеч времето, когато депутатът от Българска социалистическа партия, който си разреши да назова 80% от българския народ дебили, от нашите родители, фамилии, деца, другари и близки, да принизи историята и ролята на българския народ в спасяването на българските евреи, няма да стои дълго в Народно събрание “, съобщи Марешки, който напомни още свое изявление:

„ Преди няколко месеца ми беше поискана оставката като зам.-председател на Народно събрание. Тогава си разреших да кажа, че не аз, а някой различен ще си я подаде преди мен. Видяхте, че времето удостоверява всички мои предсказания “, сподели той.

Дир.бг напомня, че през вчерашния ден Валентин Златев съобщи, че Българската петролна и газова асоциация внася през днешния ден тъжба в Комисия за защита на конкуренцията за дъмпинг на компаниите за нефт на Марешки.

Още през вчерашния ден стана ясно, че Марешки е сезирал европарламентарните водачи за картел у нас.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР