Моето лично мнение е, че е много наложително да бъде

...
Моето лично мнение е, че е много наложително да бъде
Коментари Харесай

Кунчев: Много е наложително да бъде въведена задължителна ваксинация за медицинските работници

" Моето персонално мнение е, че е доста неотложно да бъде въведена наложителна имунизация за медицинските служащи и хората, които се занимават със обществени грижи в центровете за възрастни хора ".

Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.
 Грешките във имунизационната политика Грешките във имунизационната политика
Всички приказват, че в Европа се чака идната вълна от ковид, поради появяването на нови варианти и отпущането на ограниченията поради ту...

Спадът на случаите спря у нас, оттук насетне чакаме повишение. Много постепенно този месец и доста по-бързо през август, предвижда той.

По думите му всичко, което би могло да убеди хората да се имунизират, е положително пристигнало – информация, организация на имунизационния развой.

" Ако погледнете картата на Европа, България е към момента по-светлата част с най-ниската заболеваемост от COVID-19. За страдание, обаче, има превръщане на тренда. Засега е в дребни размери, до края на юли ще има леко покачване на случаите.

След това, през август, евентуално ще забележим ускорението, което виждаме в някои други страни. Ситуацията в обособените страни се движи в извънредно необятни граници. Ако имахме заболеваемостта на Англия, щяхме да имаме 8700 случая дневно, а не 141 случая – нещо, което достигнахме в най-тежките талази.
 Неваксинирани чиновници на звеното за справяне с бедствия в Гърция ще бъдат преместени на друга работа Неваксинирани чиновници на звеното за справяне с бедствия в Гърция ще бъдат преместени на друга работа
Заради наложителната имунизация за чиновниците в звеното за справяне с бедствия (ЕМАК) на гръцката противопожарна работа, въведена пре...

Ако имахме заболеваемостта на Кипър, щяхме да имаме над 15 000 случая дневно. Бройка, която се колебая, че здравната система може да издържи ", пресметна Кунчев.

Ние сме от страните с най-ниско разпространяване на Делта разновидността, посочи доцент Ангел Кунчев. В някои страни процентите на разпространяване доближават 93%, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР