Моето лично мнение е, че днешното съглашателство относно кандидатурата за

...
Моето лично мнение е, че днешното съглашателство относно кандидатурата за
Коментари Харесай

Кирил Симеонов, отцепник от ИТН: Трябва да има правителство, но ако ще е на мафията – не, благодаря

Моето персонално мнение е, че днешното съглашателство по отношение на кандидатурата за Вежди Рашидов може да се трансформира в съдружно за някакъв кабинет с третия мандат, който има възможност да бъде връчен на Българска социалистическа партия или „ Български напредък “. Мога да ви подсигурявам, че хората ще излязат на улицата.

Това съобщи в студиото на Euronews PrimeTime някогашният кадър на ИТН и настоящ на „ Продължаваме промяната “ – Кирил Симеонов.
Това, което одобрявам в позицията на „ Продължаваме промяната “ е, че те ясно обявиха, че няма да работят със статуквото и с ГЕРБ. Признавам, че в действителност е доста по-добре и е наложително България да има постоянно държавно управление, само че в случай че ще е държавно управление на мафията – не, благодаря.
„ Моята идея постоянно е била да се борим против статуквото и модела на ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това, което аз видях е, че държавното управление на Кирил Петков беше свалено точно с причини, че не се оправя и няма болшинство. Затова си мисля, че беше верен ход на управлението на „ Продължаваме промяната “ да отдръпват кандидатурата на Никола Минчев и да оставят спечелилата политическа мощ ГЕРБ да си събере болшинство “, разяснява Симеонов.

Според него решението на Политическа партия да не поддържат Вежди Рашидов е вярно.

„ Господин Рашидов не желае да е там, изтощен е. Според мен той няма качествата да води това Народно заседание “, уточни още отцепникът от Има Такъв Народ.

„ Мен персонално ме тормози, че един от първите импортирани закони е от групата на Българска социалистическа партия за връщане на хартиените бюлетини. Днес гласоподаваха дружно за ръководител на Народното събрание, на следващия ден ще гласоподават дружно за връщането на хартиените бюлетини “, означи още Симеонов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР