Модният трик е вдъхновен от Седмицата на модата и блогърите

...
Модният трик е вдъхновен от Седмицата на модата и блогърите
Коментари Харесай

Хитър трик за стилните момичета, които винаги закъсняват

Модният трик е въодушевен от Седмицата на модата и блогърите незабавно го приложиха в тоалетите си. Време е и ние да го откраднем.

Както видяхме на стилните ревюта в Ню Йорк, този сезон изцяло забравяме разпоредбите в модата. Затова и този нов тренд съвършено се вписва в новите трендове. Той ни икономисва време заран, а постоянно наподобява ужасно и сме сигурни, че на вас ще стои повече от съвършено.

Говорим за стилния трик, при който носим колана си върху блейзъра. Да, толкоз е просто в действителност. Трябва ни само моден колан, който да добави акцент върху загърнатия блейзър и визията е изцяло приключена. Комбинацията стои ужасно с всичко – дънки, панталон или пола. Дори в случай че сте по-смели и мотивът го разрешава, не е нужно да носите нищо изпод, един мрачен чорапогащник е задоволителен, с цел да приключи тоалета изцяло.

Вижте по какъв начин блогърите интерпретираха новия тренд във визиите си и вземете образец от тях. Снимките са в галерията и ви обещаваме, че измежду тях ще си намерите нов обичан тоалет за есента.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР