Модният бранд на пловдивчанките Мими и Мая навърши 9 години.

...
Модният бранд на пловдивчанките Мими и Мая навърши 9 години.
Коментари Харесай

Парти на покрива за модния бранд на Мими и Мая

Модният бранд на пловдивчанките Мими и Мая навърши 9 години. Рожденият ден се означи гръмко и нетипично - с празненство на покрива на емблематична столична постройка и с куп звезди от родния елит.

Водеща на паметното празненство бе телевизионната водеща и пиар управител Гери Дончева. Тя и моделите за ревюто дойдоха с розова лимузина в холивудски жанр.

Фешън програмата стартира с тирада от създателките на стилния бранд " Alessa ", а по-късно на сцената “пристигна” новата спираща дъха сбирка. Партито стана още по-горещо, когато повелителките на пилона Симона и Бояна демонстрираха акробатични номера. Като на същинско пуул празненство се изсипа къс ободрителен дъжд, който бе съпроводен от музикалните бийтове на DJ Spirit. Магьосникът Маг Андреас направи впечатляващ номер с летяща във въздуха маса, а Мими и Мая му асистираха. Накрая се появи четириетажна торта, а за похлупак гръмнаха десетки бутилки френско шампанско. Небето се озари от многоцветна заря, а по-късно изскочи следващата изненада на вечерта - Криско.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР