Моделката и танцьорка Аманда Никол Мартин от Лас Вегас, която

...
Моделката и танцьорка Аманда Никол Мартин от Лас Вегас, която
Коментари Харесай

Уникална промяна: Как е изглеждала на 18 горещата моделка, оплакала се от липса на секс СНИМКИ 18+

Моделката и танцьорка Аманда Никол Мартин от Лас Вегас, която неотдавна се оплака, че всичките й неуспехи в любовта се дължат на акаунта й в Инстаграм. Според нея доста мъже я мислят за конвой, а други пък се опасяват да й пишат, тъй като е доста красива. Оказва се, че тя не постоянно е била такава.

25-годишното момиче реши да покаже по какъв начин е изглеждала преди да стане блогърка с милион почитатели, която печели 700 хиляди $ годишно. Тогава тя е била единствено на 18 години и несъмнено нямала секси тип. Аманда работела в ресторант за бързо хранене, написа Daily Star.


Тя не се грижела за себе си, не се гримирала и била поразително друга от звездата на „ Плейбой “, която е в този момент.

"Тази фотография беше направена от майка ми в първия ми ден в Макдоналдс. Бях на 18 и работех там за лятото преди колежа. Носех тъничък кок и брекети ", описа Аманда.



По думите й, несъмнено, работата не й харесвала. Считала шефа си за злобен, сътрудниците й не били "нейните хора ", само че точно там се срещна с първия си мъж. И това е на фона на обстоятелството, че в този момент младата дама е самотна и не може да откри щастието си по никакъв метод. Въпреки че в името на верния човек е подготвена да направи доста.



За седем години Аманда се трансформирала доста откъм външен тип. Сега е червенокоса ослепителна хубавица с криви форми и неявяване на комплекси, която учи в университета като правист. По думите й тя се гордее с опита си, тъй като точно той я е направил такава, каквато е.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР