Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се утешава

...
Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се утешава
Коментари Харесай

Галя на Азис заприлича на мъж след тежка раздяла, а каква мацка беше!

Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се утешава в залата след тежка  разлъка, научи HotArena.

Галя напълно неотдавна направи профила си в Instagram обществен и това даде опция на повече хора да се любуват на фотосите. Феновете й с смут видяха, че миската, която до неотдавна бе оприличавана на куклата Барби е замязяла на мъж.

Според нейни близки напълно неотдавна Галя е завършила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да стартира съществени тренировки в залата. А първоначално всичко било единствено за тонус и здраве, само че доста скоро манекенката по този начин се запалила и почнала да тренира силово всеки ден, а  резултатите са налице.  Димитров все по-често качва фотоси в мрежата, на които се вижда, че е във форма на професионален състезател.

„ Тя към този момент наподобява на мъж “, „ Вижте й ръцете “, са дребна част от мненията на нейни почитатели под фотосите. Преди време хубавицата можеше да се похвали с облик - фантазия за всеки мъж, руса коса, обилни гърди, изваяно тяло. Дори я сравняваха с модела Виктория Силвестед, писа „ Телеграф “. Начинът, по който през днешния ден Галя наподобява накара феновете й да се замислят, че евентуално мацката има упоритости  да трансформира заниманието си в специалност и нищо чудно скоро да я видят на някое съревнование.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР