Моделът и влогър Александра Богданска е почитател на лесните и

...
Моделът и влогър Александра Богданска е почитател на лесните и
Коментари Харесай

Александра Богданска хапва вкусно и с малко калории със свежите продукти на Kaufland

Моделът и влогър Александра Богданска е обожател на лесните и бързи предписания, които й разрешават да се радва на повече свободно време с околните си. Младата майка не се опасява да опитва нови предписания и с наслада одобри предизвикването да сготви нещо вкусно със свежи артикули на Kaufland България.

Преди да се насочи към актуализирания Kaufland в столичния квартал Малинова котловина, Алекс прегледа онлайн брошурата и си набеляза някои от специфичните празнични оферти на веригата.

Алекс показа на феновете си инволтини с патладжан по рецепта на началник Силвена Роу. За диетичното си ядене тя употребява 2 патладжана, 1 лъжица рикота, сос от домати на кубчета, галета, червен и черен пипер, кедрови ядки и пармезан. Красивото ядене тя гарнира с няколко листенца босилек от обичаната си оранжерия за подправки, която е първата по рода си в България. В новаторската микрооранжерия могат да се намерят целогодишно вкусни, свежи и потребни подправки.

„ Инволтините с патладжан е елементарно за подготвяне, вкусно и с малко калории ядене, което е от дребното неща, които сготвям, щом имам свободно време! Благодарение на огромното многообразие от артикули в Kaufland, мога да си купя всичко належащо, без да се постанова да обикалям разнообразни места. Бонус за мен са безупречното качество и прохлада, които магазинът постоянно предлага. “ – показа моделът в персоналния си Instagram профил.

Италианската рецепта на Алекс е следващата от поредицата „ Любими предписания за вкусни вечери “, в която известни персони готвят преференциално и апетитно със свежите и качествени артикули на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнороден избор от над 20 000 продукта с потвърдено високо качество и преференциални цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % понижение. Всички неустоими оферти на веригата тази седмица можете да откриете .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР