Моделът и инфлуенсър Александра Богданска е сред звездите, които често

...
Моделът и инфлуенсър Александра Богданска е сред звездите, които често
Коментари Харесай

Скочиха на Алекс Богданска заради реклами със сина й

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска е измежду звездите, които постоянно споделя фотоси на детето си, като в това време по този метод популяризира разнообразни артикули. Един от последните постове на някогашната на Дани Петканов е съпроводен от няколко фрагмента със сина им Габриел, с които популяризира детски дрешки. Умиляващите фрагменти от караваната събират над 22 000 лайка, с което задачата за реклама е повече от съвършено изпълнена. В същото време фотография единствено с моделката, която също предлага модели на известна марка е с едвам 8000 лайкове, въпреки и да е оповестена още ноември предходната година, написа в. " Галерия ".

Реклама
Именно в това се корени казусът, за който наддаде писък един от най-оборотните влогъри Емил Конрад. Той се разгласи против всички известни персони, които прибягват до хитрия трик с детето. Богданска не е единствената, която попада в листата, включително са и „ Мис Силикон “ Джулиана Гани, плеймейтката Златка Райкова, двойката Наум Шопов и Теа Минкова, инфрлуенсърката Антоанет Пепе и още доста други.

Реклама
Конрад разисква тематиката в изявление с отвращение: „ Колко пари може да извършите от детето си, преди то да влезе в градина?! И това да не си употребила презерватив, да не е причина, ние да бъдем очевидци на реклами за памперси и какво ли още не! “. Сред неуместните случаи съгласно него е и този да снимаш детето си на масата от горната страна, с цел да рекламираш мебелна къща да вземем за пример. „ То детето ти към момента не е проходило, само че другояче лежи от горната страна на масата и доста я харесва “, иронизира Емил.

Той добавя още: „ Смятам, че това би трябвало да е незаконно. Даже има страни, в които към този момент имат такива закони, които го не разрешават. Това си е употреба на децата. Да не приказваме и за неприятните мнения към дадени персони, които намират мястото си тъкмо под такива фотоси и всичката тази експанзия отива и към дребните. Трябва да се мисли за това нещо, а те не мислят. “

Според него има доста персони, които натрупат лайкове на гърба на децата си. „ С по 1000 лайка на фотография, безусловно никой не се интересува, че те съществуват. Но качат ли детето – 6000 лайка, рекламна акция – заповядай! Ако не популяризираха толкоз доста с децата си, нямаше да ми е толкоз необичайно това нещо. Ако те посочваха децата си, просто те да си вършат реклама, направи го! Но в случай че би трябвало да рекламираш нещо за деца, рекламирай си го единствено ти, нали си родител. Извън това снимай си детето, без да го обвързваш с реклами “, безапелационен е той и добавя, че има профили, в които като влезеш и виждаш единствено хлапета, които оферират разнообразни артикули.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР