Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и

...
Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева: Сгодих се, готова съм за деца

Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и усърдно криеше персоналния си живот след раздялата си с продуцента Андрей Арнаудов. За изненада на мнозина тя се похвали в обществената мрежа с хубав годежен пръстен с елмаз и до момента в който всички се чудеха от кого е той, хубавицата проговори за новата си обич и бъдещата си женитба.

„ С приятеля ми Марио сме дружно от три години и половина. Той е на 30 години, доста сериозен и упорит човек. Сега приключи магистратура по недвижими парцели, банки и финанси в Американския университет по взаимна стратегия с „ Бокони “. В същото време работи крепко, тъй като има частен бизнес. Много е образован. Умишлено го държа встрани от медиите, тъй като са писали страхотни гадости за мен и по тази причина ми се ще да го опазя “, признава Бориса пред „ Галерия “.

С Марио в действителност се познават от напълно дребни. Родителите им били близки другарски фамилии и те ходили дружно на почивки и екскурзии, чествали Нова година. В един непредвиден миг другарството им от детството прераснало в обич. Свалката става на родното Черноморие.

„ Заминахме на екскурзия до Флоренция, с което го изненадах за неговия 30-и рожден ден, и там моят другар ми предложи брак с хубав пръстен с елмаз. Беше безусловно ненадейно, а той е желал да бъдем в действителност на особено място, с цел да ми изиска ръката. Беше извънредно сантиментално. Качихме се по стръмни стълби на върха на катедралата „ Санта Мария дел Фиоре “, откъдето се разкрива изумителна панорама към града и площад „ Дуомо “, и там горе Марио падна на коляно и ме попита дали желая да стана негова брачна половинка. Бях толкоз шокирана, само че незабавно споделих „ да “. Туристите към нас ни гледаха, снимаха, превърнахме се в същинска атракция. От там нататък целият ни ден беше баснословен “, споделя Бориса.

Сватба ще има, само че не са решили по кое време. Тютюнджиева си пада по по-бутиковите събирания в стеснен кръг. „ Затова ми се желае, когато пристигна време за женитба, да е с най-близките ни хора на доста красиво място някъде в чужбина, може би Италия. От друга страна, Марио има огромно семейство, над 40 индивида, тъй че към момента не сме решили тъкмо по какъв начин ще наподобява най-щастливия ден “, отсича хубавицата.

Наясно е каква желае да бъде роклята й – изчистена и нежна, с малко дантела, само че без камъни, обръчи и обилни украси.

„ Вече съм на 28 и съм подготвена да имам бебе, само че това е Божа работа. По-важното е, че съм намерила индивида, който желая да е татко на децата ми.Оттам нататък, когато стане и колкото дойдат – едно, две или три “, безапелационна е Бо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР