Модата и технологиите отдавна имат твърде много помежду си. Освен

...
Модата и технологиите отдавна имат твърде много помежду си. Освен
Коментари Харесай

Когато високите технологии срещат модата

Модата и технологиите от дълго време имат прекалено много между тях. Освен че следват международни трендове и еволюират с измененията в метода ни на живот, те работят по един и същи метод за потребителите - идентифицираме се еднообразно мощно както с облеклата си, по този начин и с мобилния си телефон, който побира (почти) целия ни свят.

А какво ще стане, когато двете напълно безусловно се срещнат? Точно на това ще станем очевидци на Samsung Fashion Show на 26 юли oт 20 ч. На емблематично за София място - фонтаните пред НДК, ще забележим световната премиера на най-новите смарт устройства в портфолиото на Samsung в епична композиция с сбирката на Just Cavalli за пролет-лято 2024.

Технологичният колос и известният италиански бранд имат доста повече между тях, в сравнение с сме предполагали. " Модата се трансформира в средство за връзка ", споделят от Just Cavalli. А какъв по-добър метод за връзка от най-новите смарт устройства, с които сме в непрестанен контакт с околния свят от заран до вечер...
 Снимка 627104

Какво тъкмо ни чака на Samsung Fashion Show? Всичко стартира тъкмо в 14 ч., когато е световната онлайн премиера на Galaxy Unpacked. На живо от Сеул на ще забележим в действително време новите артикули от портфолиото на Samsung.

Шест часа по-късно, от 20 ч. пред НДК, ще забележим пъстрите дизайн оферти на Just Cavalli за лято 2024, както и най-новите смарт устройства на Samsung Galaxy, които също ще са под светлините на прожекторите. " Вдъхновяваме хората да подхождат самоуверено към новото и особеното ", насочат ни закачливо предизвикателство от корейската компания. И има за какво.
 Снимка 627106

Модно-технологичното шоу стартира тъкмо в 20 ч. с доста музика. Двама от най-знаковите реализатори на българската музикална сцена - Васил Найденов и Михаела Филева, ще забавляват събралата се аудитория.

И това не е всичко. В крайник със международните трендове, Samsung Fashion Show има и още една задача - да поддържа идеята за здравословен и природосъобразен метод на живот " Ходенето е съвременно ". Локацията на събитието е НДК - място, до което елементарно може да се стигне пешком или с градски превоз. Така можем да забравим за малко за автомобила си, да понижим въглеродния си отпечатък и да се усещаме по-тонизирани след лятна разходка в града.

Спектакълът на Samsung България и Just Cavalli се реализира в партньорство със Столична община, фешън организация " Визаж " и Евгения Калканджиева.

Samsung Fashion Show е на 26 юли 2023 година от 20 ч. пред НДК. Входът е свободен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР