Мода в 50+: великолепни идеи на образи, на които дори

...
Мода в 50+: великолепни идеи на образи, на които дори
Коментари Харесай

Испански стил в 50+: 5 страхотни идеи

Мода в 50+: превъзходни хрумвания на облици, на които даже младежите ще завиждат.

Възрастта не е спънка за желанието да изглеждаш първокласно, да се обличаш красиво. Истинска жена до напреднала възраст няма да откаже себе си и ще се отдаде на ново нещо. Разбира се, основаването на красиво изображение на 25 е по-лесно, само че не би трябвало да се отчайвате на 50 – има доста способи да завладеете другите с хубав външен тип. Възрастните улични стилисти са на мода през днешния ден, можете да се вдъхновите от техните хрумвания и да ги превърнете в действителност сами. Основното е да изберете вярно нещата и вярно да ги комбинирате.

Ще ви разкажем някои секрети на грациозен и съвременен облик 50+

1. Цвят и щемпел

Не отхвърляйте от грима единствено тъй като ги считате за признак на младостта.

2. Пастелни цвята 

Това е верният избор! Пастелът е ободрителен, прави ви да изглеждате по-млади, по-интересни. За всекидневен тип изберете меки тонове сиво, кафяво, бежово. Изходът може да бъде разрешено небесно синя, прасковена, прашна роза.

3. Контраст

Обратният резултат работи отлично при основаването на истинската комбинация. Комбинирайте ярко и мрачно, топло и хладно. Например, тъмните тонове наоколо до лицето ще ви създадат по-възрастни и в случай че се употребяват под гърдите, те ще изтънят. Цветни акценти – вдясно.

4. Игра на текстури

Текстурираната материя от време на време може да сътвори същинско знамение. Нещата от кадифе, кожа, четина наподобяват ужасно на възраст дами. Палто, направено от еко кожа или кожено палто, ще придаде тип на модерност и изискан.

5. Том

Изберете верните облекла, тъй че да акцентира преимуществата и да скрива минусите. Отвъдморските страни ще се оправят с нуждата да скриете тайните си.

Не се срамувайте за възрастта си! В момента не ви пука за мнението на другите, обличайте се забавно, красиво, съвременно, бъдете зашеметяващи – за себе си.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР