Мобилното приложение за целта се очаква да излезе на 15

...
Мобилното приложение за целта се очаква да излезе на 15
Коментари Харесай

Galaxy S9 ще ще мери кръвно налягане и стрес

Мобилното приложение за задачата се чака да излезе на 15 март

Galaxy S9 включва патентована технология на Samsung за премерване на кръвното налягане

Новият флагман Galaxy S9, показан от Samsung на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2018), ще може да мери кръвно налягане и даже стрес, оповестяват от корейската компания.

Още преди една година се появиха информации за патент на Samsung, който разказва технология за премерване на кръвното налягане благодарение на смарт телефон. Подобна функционалност към този момент е обезпечена в Galaxy S9 и Galaxy S9+ посредством нов оптичен сензор, а скоро се чака да излезе и съответното мобилно приложение.
още по тематиката
Освен кръвно налягане, Galaxy S9 ще може да мери и другите равнища на стрес на своя притежател. В допълнение, Samsung възнамерява да образова гласовия асистент Bixbi оптимално тъкмо да дефинира калоричността на храната благодарение на камерата на смарт телефона.

Мобилното приложение My BP Lab ще стане налично за събаряне на 15 март. В рамките на 3-седмични проби консуматори на Galaxy S9 ще могат да мерят своето кръвно налягане, равнището на стрес и настроението си, включително по какъв начин качеството на съня въздейства на кръвното и в кой ден се уморяват най-бързо.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР