Мобилният пункт за разделно събрани отпадъци от домакинствата продължава да

...
Мобилният пункт за разделно събрани отпадъци от домакинствата продължава да
Коментари Харесай

Мобилният пункт през юли

Мобилният пункт за разделно събрани боклуци от семействата продължава да извършва графика си през месец юли, като обхожда габровските квартали и улици.

В първия ден от графика, на 12 юли, пунктът ще посети кварталите „ Трендафил “ 1 и „ Трендафил “ 2. На 13 юли 2022г. пунктът ще бъде разполагаем на живущите в кварталите „ Стефановци “, „ Бойката “, „ Златари “ и „ Тончевци “.

Работното време на мобилния пункт е от вторник до събота (включително), от 14:30 до 18:00 часа.

Пълният график и останалите точките по трасето на пункта за месец юли може да видите.

В пункта могат да се предават разделно събрани битови боклуци: пластмаси, хартия, метал, стъкло, текстил, фритюрна лой, акумулатори, дребни излезли от приложимост уреди, медикаменти с изминал период на валидност, флакони и опаковки от препарати.

През 2022г. продължава и акцията с награди. Всички, предали боклуци на мобилния пункт, имат опция да получат специфична премия, обезпечена от уредниците на самодейността – Община Габрово и Оперативна програма „ Регионално хранилище за неопасни боклуци “.

Наградите ще се получават посредством събирането на печати в специфична брошура, като за приемането на един щемпел е належащо предаването на най-малко три типа боклуци. А премиите са атрактивни, комфортни и ориентирани към запазване на природата – пакет компост, текстилна торбичка, бележник, шапка или комплект за пикник.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР