Мобилна лаборатория за производство на метамфетамин и голямо количество амфетамин,

...
Мобилна лаборатория за производство на метамфетамин и голямо количество амфетамин,
Коментари Харесай

Акция на бургаската полиция! Разбиха мобилна нарколаборатория, откриха много наркотици!

Мобилна лаборатория за произвеждане на метамфетамин и огромно количество амфетамин, метамфетамин и канабис, квалифицирано за разпространение, бяха открити и конфискувани вследствие на полицейските дейности на чиновници от ОДМВР – Бургас. За период до 24 часа са арестувани трима мъже - двама от Бургас и един от Поморие, оповестиха от полицията.

Мобилната лаборатория, съхранявана в пластмасов куфар, е открита в частен апартамент, ситуиран на бургаската улица " Дебелт “, населяван от 42-годишен престъпно проявен бургазлия. При инспекцията в жилището чиновниците от Първо районно ръководство – Бургас открили и задържали и втори бургазлия – още веднъж престъпно проявен - на 58 години. В куфара, с който лабораторията е пренасяна, са открити защитна маска, няколко чифта гумени ръкавици, бутилки с разнообразни по тип течности и субстанции, измежду които и червен фосфор, нужни за приготвянето на синтетични опиати - метамфетамин. Намерени и конфискувани са голям брой пликчета и чаши с жълтеникаво кристалообразно вещество, реагирало при направения полевия наркотест на метамфетамин - с общото тегло на планове опиат е към 20 грама.  

Служители от Районно ръководство – Поморие направили претършуване в дома на 33 годишен помориец, ситуиран на ул. " Ахелой ", като намерили и иззели 42 пликчета със суха зелена тревна маса, марихуана, с общо тегло към 40 грама, 34 пликчета с бели бучки с неправилна форма – амфетамин, с общо тегло към 20 грама и 53 пликчета с бяло кристалообразно вещество- метамфетамин, с общо тегло към 25 грама. Помориецът е арестуван за период до 24 часа.

Работата по случаите продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР