Мобилизираните служители на Якутскенерго“ (част от Русхидро“) ще получат материална

...
Мобилизираните служители на Якутскенерго“ (част от Русхидро“) ще получат материална
Коментари Харесай

Мобилизираните сътрудници на „Якутскенерго“ ще получат по 200 хиляди рубли материална помощ

Мобилизираните чиновници на „ Якутскенерго “ (част от „ Русхидро “) ще получат материална помощ в размер на 200 000 рубли (6500 лева) на човек, оповестиха от компанията.

Пояснява се, че мобилизацията е засегнала енергетици от изпълнителната дирекция на „ Сахаенерго “, Производствения център, Кобяйските електрически мрежи, Анабарския, Момския, Нижнеколимския, Белогорския, Оймяконския и Зирянския региони на електроразпределението.

„ Централизирано беше оказано огромно подпомагане на мобилизираните енергетици. За да им се обезпечи всичко належащо, беше взето решение за разпределяне на материална помощ във всички предприятия от групата „ Русхидро “ по 200 000 рубли от работодателя за всеки нает чиновник “, заяви Якутскенерго.

Отбелязва се, че мобилизираните бойци са получили най-необходимото за сметка на „ Русхидро “ - от медикаменти до ботуши, фенери и мобилни телефони. Също по този начин бяха закупени комплекти съоръжение и униформи, които ще бъдат доставени на енергетиците.

Освен това управлението на енергоразпределителното сдружение ще окаже помощ на фамилиите на мобилизираните. „ По искане на съпругите на мобилизираните в Анабарския и Абийски области, както и в Якутск бяха доставени храна, памперси, изпратени бяха пари “, се добавя в известието.

„ Якутскенерго “ е дъщерно сдружение на „ Русхидро “ и главният гарантиращ снабдител на електрическа енергия в Република Саха (Якутия). Инсталираната електрическа мощ на електроцентралите на „ Якутскенерго “ е 1141 мегавата, а топлинната мощ е 1724 гигакалории на час.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР