Мобилизирането на хиляди допълнителни войници от руския президент Владимир Путин

...
Мобилизирането на хиляди допълнителни войници от руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Столтенберг: Заплахата на Путин за използване на ядрени оръжия е "опасна и безразсъдна реторика"! Ще направим така, че в Москва да няма недоразумения как точно ще реагираме

Мобилизирането на хиляди спомагателни бойци от съветския президент Владимир Путин за войната в Украйна ще ескалира спора. Неговата опасност за потребление на нуклеарни оръжия е " рискова и безразсъдна изразителност ". Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от Ройтерс.
 
Той сподели пред Ройтерс, че първата готовност на Русия след Втората международна война не е изненада, само че че тя ще докара до ескалация на спора, почнал с съветската инвазия на 24 февруари.
 
По думите му дейностите на Путин демонстрират, че войната не върви съгласно проектите му и е ясно, че съветският президент е направил огромна неверна сметка. Путин активизира 300 000 резервисти да се бият в Украйна и поддържа проект за анексиране на части от страната, намеквайки на Запада, че е подготвен да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отбрани Русия.
 
Ще създадем по този начин, че в Москва да няма недоразумения по какъв начин тъкмо ще реагираме. Разбира се, зависи от това каква обстановка или какъв тип оръжия могат да употребяват. Най-важното нещо е да предотвратим това да се случи и по тази причина бяхме толкоз ясни в връзката си с Русия по отношение на невижданите последици ", сподели Столтенберг, визирайки потреблението на нуклеарни оръжия от Русия.
 
Съобщението последва възходящите жертви и неуспехите на бойното поле за съветските сили, които бяха прогонени от региони, които бяха завладяли в североизточна Украйна при украинска контраатака този месец.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР