Мнтого опасен престъпник е успял да духне от страната -

...
Мнтого опасен престъпник е успял да духне от страната -
Коментари Харесай

Знаков престъпник избяга от страната! Чакаха го в затвора

Мнтого рисков нарушител е съумял да духне от страната - познато, нали?

Най-бруталният и безсърдечен изнасилвач Пеньо Мангъров, известен в родния ъндърграунд като Чешкия, е успял да избяга зад граница преди да го опандизят, с цел да се укрие и да се размине с 12-годишната присъда, която получил преди няколко дни, оповестява Блиц..
-->
И защото решението на Върховния касационен съд не подлежало на обжалване, единствено за часове Чешкия е съумял да провежда напускането си от България и е потопен вдън земя, откакто е схванал, че е приет за виновен за похищение и обезчестяване на жена в изискванията на продължаващо закононарушение и рисков рецидив.

Органите на реда въобще не са съумели да го приведат в постройката за изтърпяване на закононарушения. Това съобщава Флагман.бг, базирайки се на достоверен източник.

На 3 октимври Върховен касационен съд призна Чешкия за отговорен за това, че на три пъти се е съвкуплил с лице от женски пол, като го е принудил към това със заплашване. С новата присъда на Апелативен съд-Пловдив бе анулирана оправдателната част на първоинстанционната и Мангъров бе приет за отговорен по обвиняване за похищение, като му е наложено наказването „ отнемане от независимост “ за период от 12 години.

Увеличен от 6 на 8 години бе и срокът на наказването по обвиняването за насила. Определено бе едно общо наказване за двете закононарушения.

Той е апетитен за безсърдечен изрод, който бие, изнасилва и изнудва за пари дами, поръчков палач от мутренските години. Мъжът е прочут и като чаровник с жесток манталитет, който през няколко години е задържан за разнообразни закононарушения. Признат е за отговорен за две поръчкови убийства, осъществени в Прага през 1998 и 1999 година, и е наказан задочно на 30 година затвор в Чехия. Мангъров бе осъден на 20 години затвор заради убийството на Ладислав Цимерман в чешката столица Прага на 27 декември 1998 година Трима чехи са били негови съучастници.

" Нямам нищо общо и с двете убийства, ще видите, че съдът ще го разбере най-сетне ", съобщи Пеньо Мангъров след привършване на процеса тогава. Той твърдеше, че по това време не е бил в Чехия, а негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив удостовери алибито му.

През 2004 година Мангъров бе наказан на 8 година отнемане от независимост за обезчестяване в Пловдив. Излиза от пандиза през октомври 2010 година. Няколко месеца по-късно обаче скандалният престъпник е още веднъж се озова в пандиза. През юни 2011 година той бе арестуван след спецакция на ГДБОП в столичния квартал „ Люлин ". До ареста му се стига след траяло над половин година следствие.

Тогава бе арестуван, защото изнудвал няколко дами за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с ликвидиране, принуждавал ги да проституират и да му дават разнообразни движимости - тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони. При ареста в дома му тогава бяха намерени документи за банков сейф на негово име, контракт за прекачване на заем от 60 000 лева, контракт за наем и мобилни телефони.

Преди време Мангъров се ожени за адвокатката си и някогашна столична прокурорка Соня Алексиева. Тя бранеше правата му в правосъдната зала, само че за малко. Мангъров персонално я изгони от правосъдната зала и смени юриста си, като това по всичко проличава, че тогава е сложил край на връзката и брака им. Соня е жива и здрава и не излиза наяве за какво Мангъров се е представял за вдовец, разясниха осведомени.

Последната брачна половинка на Мангъров е “Мис Силикон 2011 ” Лилия Ванчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР