Мнозинството от политическите партии, представени в 48-ото Народно събрание, е

...
Мнозинството от политическите партии, представени в 48-ото Народно събрание, е
Коментари Харесай

Без Митрофанова и посланика на Беларус на първото заседание на парламента

Мнозинството от политическите партии, показани в 48-ото Народно заседание, е подкрепило несъгласие на „ Демократична България ” съветският дипломат Елеонора Митрофанова и ръководителят на задачата на Беларус у нас да не бъдат канени на първото съвещание на новия парламент. Това разяснява Надежда Йорданова от Демократична България.
„ Получихме поддръжка от „ Продължаваме Промяната ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия възразиха против това решение. От „ Български напредък ” по-скоро демонстрираха мнение да се придържаме към общата европейска позиция ”, посочи някогашният правосъден министър, откакто излезе от срещата на партиите.
„ Удовлетворени сме, че надви евроатлантическото болшинство при вземането на решението - че не следва да се канят посланиците на Русия и Беларус. Считаме, че това ще е вярното решение, което ще вземе администрацията ”, коментира Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.
„ Решението и позицията на ДПС са ясни, както постоянно, а точно - посланикът на Руската федерация да не бъде канен ”, обясниха от Движението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР