Мнозина смятат Водолеите за сложни и противоречиви. Но всъщност хората

...
Мнозина смятат Водолеите за сложни и противоречиви. Но всъщност хората
Коментари Харесай

10 причини защо всички имаме нужда от приятел Водолей

 10-причини-защо-всички-имаме-нужда-от-приятел-Водолей

Мнозина считат Водолеите за комплицирани и спорни. Но в действителност хората от тази зодия са необикновено положителни, нежни и радостни. Те постоянно ще оказват помощ и ценят високо другарството. Ето за какво всеки би трябвало да има Водолей в своята компания:

1. Истински другари

Водолеите, сходно на Чип и Дейл, ще ви се притекат във всяка обстановка на помощ. Те ценят високо другарството и в никакъв случай няма да изоставят непосредствен човек в неволя.

2. Интересни събеседници

С Водолеите в никакъв случай няма да ви е скучно. Те се стремят към нов опит и информация, тъй че постоянно ще има какво да споделят с вас. Освен това умеят и да описват увлекателно забавни истории.

3. Умни са

Съветът, който ще ви даде Водолеят, може да бъде доста скъп. Преди да каже нещо той постоянно премерва плюсовете и минусите. Повечето Водолеи са извънредно умни, по тази причина несъмнено си заслужава да ги слушате.

4. Не са натрапчиви

Водолеите няма да ви засипват със стотици известия. Няма потребност да измисляте извинения, в случай че не желаете да вършиме нещо. Представителите на тази зодия ще ви схванат и без думи и няма да ви се натрапват.

5. Те са справедливи

В спор Водолеите не отстояват своята позиция с пяна на устата Те постоянно изслушват своя събеседник и дискутират културно. Разглеждат всички обстановки без предразсъдъци.

6. Добродушни са

Никога не устройват кавги и спорове от нищото. Няма да ви се наложи да слушате от тях тъжби, упреци и крясъци. Водолеите чакат също и от приятелите си.

7. Обичат да пътешестват

Ако търсите човек, с който да отидете на море или планина, потърсете другар Водолей. Той е постоянно отворен за завършения, тъй че купувайте билети, опаковайте куфарите и тръгвайте.

8. Открити са и праволинейни 

Водолеят в никакъв случай няма да приказва неприятни неща за вас зад тила ви, а ще ви каже непосредствено в очите какво не му харесва. Не би трябвало да се обиждате поради това, а тъкмо противоположното – това е доста значимо качество за един същински другар.

9. Оригинални са

Ако обичате дарове и изненади, то Водолеят наложително ще ви изненада. Те са доста съобразителни и истински. Въпреки че има изключения от правилото.

10. Модерни са 

Да отидеш на шопинг с жена-Водолей е наслаждение. Тези дами са в крайник с модата и постоянно ще ви посъветват нещо рационално Мъжете Водолеи също се обличат добре, въпреки ходенето по магазините да не им е обичано занятие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР