Мнозина смятат, че да изглеждате младо, е нужно да си

...
Мнозина смятат, че да изглеждате младо, е нужно да си
Коментари Харесай

11 трика как по-възрастните дами да изглеждат по-свежи и по-елегантни!

Мнозина считат, че да изглеждате младо, е нужно да си извършите пластични интервенции. Или пък да употребявате кремове, маски и тем сходни. Но всичко е много по-лесно. Зрялата жена може да наподобява по-млада и благодарение на красиво съчетани облекла.

Но не всички дами могат да съчетаят облеклата си в красива визия и тук на помощ идват дизайнерите. Те оферират забавни разновидности на визии за по-възрастни дами, които ще ги създадат да наподобяват по-младо без козметика и интервенции.

1. Принтове 

Сигурно си мислите, че принтовете са единствено за младите девойки? Грешите! Единственото предписание е, че облеклата с принтове не би трябвало да бъдат екстравагантни. Нежният и сантиментален десен ще украси своята обладателка.

Важното е вярно да изберете десена за избраното мероприятие. За всеки ден са подобаващи тоалетите с прави линии и геометрични детайли. За през почивните дни са подобаващи флоралните претекстове и етнос стилът.

2. Ципове

Заменете циповете с необятен пояс, който ще подчертава върху тоалета ви. Често дамите в зрелост губят прелестната форма на фигурата си и облечени в дънки в този момент не наподобяват, както преди. Опитайте да употребявате ластични колани.

Като модел избирайте прав, свободен или грациозен панталон с висока или ниска талия, само че не и аморфен.

3. Ярки цветове 

Правилно определените ярки цветове стоят съвършено на дамите на всяка възраст. Жените са привикнали да си купуват тъмни цветове, които образно усилват възрастта. Мнозина считат, че ярките цветове не са подобаващи за възрастните дами, само че те са в огромна неточност.

Важното е цветовете да се съчетават хармонично. Примерно жълт панталон с черно сако или алена блуза с подгънати дънки ще прибавят жанр и естетика сред цветовете. Само един детайл от визията би трябвало да е живописен.

4. Закрити тоалети 

Мнозина заобикалят откритите тоалети и ярките цветове. Но това няма никакво значение. Ако желаете да облечете закрити облекла, направете го изтънчено. Изберете шала пред блузата с поло яка. Стилният аксесоар ще добави стилната ви визия.

5. Долу черното 

Освен класическото черно има също и класическо бяло. Заменяйте тъмните цветове със светли. Черният цвят несъмнено ви прави по-слаба, само че и ви състарява. Ако се страхувате от цялостната смяна, пробвайте се да промените черното с кафяво, сиво или светлосиньо.

6. Тенденциите – това още не е всичко 

Разбира се, че е добре да сме в час с модата, само че, в случай че дадена съвременна дреха не ви отива, по-добре не я обличайте. Вашият съвременен жанр е този, който ви отива. Ще изглеждате по-млада, в случай че постоянно ще се обличате стилно, изтънчено и очарователно. Останалото не е значимо.

7. Не се опасявайте да се разголвате 

Умерено и в положителния смисъл на думата. Мнозина дами си крият краката под панталона или се срамят да си облекат пола. Но тъкмо полата е основният признак на дамата и без нея дрешникът наподобява празен.

Има задоволително доста разновидности в днешно време да скриете минусите си, в случай че имате проблем с краката. Например, коригиращ, кръвоспиращ и повдигащ компактен чорапогащник. Коригиращото и стягащото долни дрехи също е вид.

8. Къси тоалети 

Не се опасявайте да наблегнете фигурата си, изключително, в случай че е привлекателна. Не е наложително да носите къси поли, това може да бъдат къси дънки в комбиниране с елегантни обувки на ток или платформа. При всички положения визията ви ще наподобява доста по-добре.

9. Обем 

Разпънатият през годините пуловер – това не е овърсайз. Овърсайз облеклата са свободните облекла и с един номер по-големи. Например, ризи, жилетки, пончо, палта. Най-хубавото е, че с тях можете да изглеждате безусловно друго, стига да знаете по какъв начин да ги съчетаете с облеклата, които имате. Комбинират се съвършено както с обичаните ти джинси и спортни обувки, по този начин и с някоя елегантна пола или панталон.

10. Аксесоари 

Купчината аксесоари няма да ви направи по-изтънчени и изискани, в противен случай. По-добре е да акцентирате единствено върху един предмет. Младите и стилни девойки избират единствено едно нещо – или стилно колие, или фешън висулка, или часовник, съчетаващ се с гривни и пръстени.

11. Обувки на ток 

Никак не би трябвало да забравяте за тях. Това напълно не допуска да носите обувки на високи токове, само че дребният ток е наложителен. По този метод ще изглеждате по-слаба, а младостта и елегантността са ви обезпечени.

Бъдете себе си на всякаква възраст! Не се бойте от смяната!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР