Мнозина хора (за добро или лошо) си мечтаят да разберат,

...
Мнозина хора (за добро или лошо) си мечтаят да разберат,
Коментари Харесай

Екшън в Палермо: Този секси неофашист бе завързан и бит от "червена бригада" насред улица

Мнозина хора (за положително или лошо) си мечтаят да схванат, че някой политик е нашамарен. Е, това към този момент е реалност. Не, не в България, а и Италия. Местен представител на италианската неофашистка партия " Форца нуова " (Нова сила) беше атакуван на улицата. Но освен това. Той бе завързан и обичай от незнайни бандити в град Палермо на остров Сицилия. Това предадоха локалните медии.

Побойниците изпратили на вестник " Палермо тудей " изказване и видеозапис на нападението на Масимо Урсино и показали дейностите си като предизвестие против планувано за събота посещаване на националния водач на " Форца нуова " Роберто Фиоре.

el militante de Forza Nuova (@ForzaNuova) Massimo Ursino, ha sido atacado brutalmente por un grupo de " Antifascistas " en el centro de #Palermo (Italia) #AntifascismoEsTerrorismo pic.twitter.com/2DocKB56nw
— Carlos Navarro #Respeto (@CarlosBarrax_97) February 21, 2018 " Палермо е антифашистки на дело и във всекидневните дейности на своите поданици. В Палермо няма място за фашизъм ", съобщи анонимната група.

Фиоре сподели, че нападението бележи " завръщане към методите на бригадите ", имайки поради крайнолявата терористична организация " Червените бригади ", работила през 70-те и 80-те години на 20 век. Той удостовери, че ще посети Палермо.

" Форца нуова " ще взе участие в парламентарните избори на 4 март като част от крайнодесния съюз " Италия на италианците ". Не се чака тя да преодолее 3-процентовата преграда за влизане в Народното събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР