Многократният шампион по кикбокс Симеон Наковски показва, че състезанията и

...
Многократният шампион по кикбокс Симеон Наковски показва, че състезанията и
Коментари Харесай

Симеон Наковски ще се пробва в ММА

Многократният първенец по кикбокс Симеон Наковски демонстрира, че надпреварите и провокациите са му в кръвта.

След като пандемията от ковид блокира за миг спортния свят, а даже и в този момент надпревари се организират все по-рядко, зареденият с готовност да провокира себе си Симеон, показа че ще тества уменията си в ММА борба.

" В разследване на COVID19 и неналичието на церемония вечери взехме решение с моят екип да се впуснем в едно ново предизвикателство. Обичам да спортувам, обичам адреналина, обичам борбите и взех решение да взема присъединяване в аматьорският ММА, който ще се организира напълно скоро. Това е нещо доста ново за мен и нямам самообладание. Готов съм на всичко,както всякога. УСПЯВАТ ТЕЗИ,КОИТО ПОЕМАТ РИСКОВЕ, " показа Наковски с обществените мрежи.

Последният професионален дуел на бойния спортист беше преди съвсем година, когато той завоюва купата на KGP в категория 63.5 през декември 2019. Все по-рядко се срещат същинските бойци, които са подготвени да тестват уменията си в разнообразни и нови дисциплини в блян да се развият като приключени бойни спортисти, тъй че решителността и целеустремеността на Наковски несъмнено прави усещане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР