Многократната олимпийска и световна медалистка в спринта Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще

...
Многократната олимпийска и световна медалистка в спринта Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще
Коментари Харесай

Фрейзър-Прайс готви голяма изненада на феновете си в Кения

Многократната олимпийска и международна медалистка в спринта Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще зарадва своите фенове в Кения, откакто разгласи, че ще взе участие на Kip Keino Classic в Найроби на 13 май. Ямайката, която е петкратна международна шампионка на 100 метра, обожава почитателите в Кения, положителната музика и бързата писта.

“Ще се показва мощно в Найроби и чакам по-бързо време от това, което реализирах предходната година ”, разяснява Фрейзър-Прайс.

Шампионката на 100 метра от Олимпийските игри в Пекин през 2008 година и Лондон през 2012 година прикани почитателите си от Кения да заемат най-хубавите позиции на стадиона, с цел да станат очевидци на най-хубавото й шоу на континента.
 Оманяла даде обещание нов връх на Африка на 100 метра Оманяла даде обещание нов връх на Африка на 100 метра
“Определено ще се върна в Найроби...миналата година беше страхотна, фантастична. Стадионът просто беше изпълнен с толкоз доста неспокойствие, овации и музика. Беше толкоз занимателно, само че чакам повече от това.

Нека всички са подготвени да ме видят да тичам бързо, тъй че пригответе билетите си и бъдете на трибуните, забавлявайте се ”, добави ямайската спринтьорка, която ще загрее за този шампионат със старт в Ботсвана на 29 април.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР