Много вероятно е да се изненадате, но доматените растения успяват

...
Много вероятно е да се изненадате, но доматените растения успяват
Коментари Харесай

Лесен начин да прогоните комарите

Много евентуално е да се изненадате, само че доматените растения съумяват да държат насекомите надалеч от вас и от вкъщи ви

Никой не се радва на нашествията на комарите. Присъствието на тези инсекти съумява да породи безпокойствие у нас, а редом с това и са преносители на най-различни болести. Да не приказваме, че ухапванията от тях са ужасни и дълго време по-късно местата, които са наранени, ни сърбят.

Съществуват най-различни способи за прогонването на комари. Разбира се, мнозина избират да се доверят на репелентите, които се оферират по магазините. В тях обаче има химия и не се смятат за добра концепция за фамилии с дребни деца.

Ако сте последователи на натуралните средства, за предпочитане е да избягвате репелентите. Ето един малко необикновен способ за справяне с комарите. Много евентуално е на пръв взор да се изненадате, само че истината е, че това растение съумява да държи насекомите надалеч от вас и от вкъщи ви.

Как да прогоним комарите от вкъщи си?

Доматените растения и миризмата, която имат, работи отблъскващо на комарите. Ако желаете да се възползвате пълноценно от това тяхно свойство, от вас се изисква да поставите саксия – две с доматени растения на первазите на прозорците си. За тази цел може да ползвате доматен разсад или по-големи растения. Ако обаче не разполагате с задоволително място или нямате на разположение свободни саксии, може да откъснете няколко клончета от доматите и да ги поставите на разнообразни места в пространствата. Ефектът ще е също толкоз добър, уведомява ни

За предпочитане е да се насочите към местата, от които могат да влязат насекомите. Направете това и ви подсигуряваме, че нашествията на комарите ще бъдат прекъснати.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР