Много точна характеристика. Б.К.С. Айенгар, един от най-известните йога инструктори

...
Много точна характеристика. Б.К.С. Айенгар, един от най-известните йога инструктори
Коментари Харесай

Коя част от тялото първо измивате под душа? Всичко зависи от характера!

Много точна характерност.

Б.К.С. Айенгар, един от най-известните йога инструктори в света, сподели: „ Тялото е ваш храм. Дръжте го чист, с цел да живее душата ”; само че, както споделя Лев Толстой: “Нашето тяло е машина за живот. ”

Независимо дали смятате тялото си за машина или за храм, това сигурно е съд за вашата сила, страсти, персона, мислите и всичко останало, което ви прави това, което сте.

Това, какво първо миете под душа, приказва доста за вашата персона.

1. Крака.

Спомагателните енергийни канали или чакри са съсредоточени в краката.

Кракът е знак на цялост и примирение. Хората, които първо мият краката си, най-вероятно са доста загрижени за правата на всички живи същества и се грижат за Земята и нейното богатство.

Вероятно са доста основателни и се усещат уверени в личното си тяло.

2. Крайници.

Хората, които първо мият краката си или ръцете си, са запалените пасажери (поне в фантазиите си). Крайниците са нещо, на което хората постоянно разчитат, когато става въпрос за придвижване.

Те ценят успокоение и независимост. Те прекарват по-голямата част от времето си в физическа и умствена активност, защото непрестанно мечтаят за далечни и загадъчни места.

3. Интимна зона.

Може да ви се коства, че това би трябвало да приказва за човешката половост, само че истината е, че такива хора са доста сдържани, срамежливи и склонни да се съмняват в своите качества и да се съпоставят с другите.

Те също са чувствителни и се пробват да останат себе си. Отнема доста време, с цел да могат другите да ги опознаят.

4. Гърди.

Хората, които първо мият гърдите си, постоянно търсят верните способи. Те се усещат доста удобно в личното си тяло и метод на живот – решително и без значение.

Те имат преобладаваща персона. Гръдният панер съдържа доста жизненоважни органи, в това число белите дробове и сърцето. Такива хора ценят живота и се пробват да употребяват всяка опция.

5. Гърбът.

Гръбнакът е основа за нашето схващане и сила. Жизнените импулси се придвижват от нервната система, с цел да дефинират всяка ваша мисъл и придвижване.

Това е безусловно основата на работата на цялото тяло. Човешката природа пази и съхранява подобен жизненоважен съставен елемент на живота.

Измиването на гърба ви демонстрира предпазлив и внимателен човек. Такива хора постоянно обмислят живота си и считат, че болшинството от хората към тях не са почтени за доверието им.

Те са интроверти и обичат сигурността. Самотата е безусловно естествена за тях.

6. Ръце.

Ръцете ви са знак на физическа и психическа устойчивост и мощ. Хората, които първо измиват ръцете си, ценят солидарността и единството.

В лексиката им няма дума „ боязън “. Те постоянно следват това, в което имат вяра и не предават своите правила.

7. Подмишници.

Такива хора са постояни, лоялни и надеждни. Те ще бъдат покрай другари и родственици в положителни и неприятни времена, даже на собствен боязън и риск.

Въпреки това, тяхната сърдечна природа също има граница. Те не толерират изменничество.

8. Лицето.

Лицето е единствената област, която може да съчетае всичките ви сетива – аромат, зрение, досег, усет и слух.

Хората, които измиват лицето си, се грижат надълбоко за това по какъв начин се усещат и по какъв начин другите ги възприемат.

Те се разстройват елементарно, което води до позор и стрес. Те също ненавиждат рецензиите.

9. Глава.

Хората, които мият първо главата или косата си, са природени водачи. Те са мощни, самоуверени, доста реалистични и рационални.

Те в никакъв случай не закъсняват и могат да разпределят времето си. Те обичат рутината и са склонни да отделят повече време за личното си кариерно развиване.

9. Шия и плещи.

Такива хора реализират доста. Докато другите мечтаят за звезди, те се приземяват на Луната.

Те отхвърлят да одобряват нещо по-малко от „ да “, „ мога “, „ ще го направя “ и „ към този момент са създали “. Тежката работа е главният им лозунг.

И какво мислите за тази характерност? Всичко ли съответствува?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР