Много тенисисти се включиха с финансова помощ в борбата срещу

...
Много тенисисти се включиха с финансова помощ в борбата срещу
Коментари Харесай

Симона Халеп с финансова помощ за Румъния за битката с COVID-19

Много тенисисти се включиха с финансова помощ в битката против Covid-19, а това стори и Симона Халеп. Бившата №1 подари 30 хиляди евро за нуждаещите се в Румъния – това заяви самата тя в изявление за локалната медия Digi Sport.

„ Вярно е – сумата е 30 хиляди евро “, сподели настоящата шампионка на Уимбълдън. Не виждам новините, само че бях вкъщи с приятеля си Тони и видяхме какъв брой тежко е за всички. И двамата взехме решение да създадем подаяние “.

„ Сумата няма значение, всичко пристигна от сърцето ми. По принцип не обичам да разгласявам обществено сходни дарения. Лекарите и жителите на Румъния се нуждаят от помощ “, сподели Халеп, въпреки от изявлението да не стана ясно тъкмо под каква форма ще се осъществя дарението.

Общият брой на доказаните случаи на ковид в Румъния е 6633, като жертвите са 318, а 914 души са се излекували. В международен мащаб засегнатите са над 1,8 млн. души, умрелите са повече от 115 хиляди, а излекуваните – над 434 хиляди.

В момента 28-годишната тенисистка е в родината си и прекарва време вкъщи. Сподели, че не е излизала от къщата си от 9 март насам и че се любува на спомагателното време за сън. Въпреки това не ѝ харесва фактът, че не може да се вижда с другари.

#lockdown #tennis #coronavirus #simonahelp @Simona_Halep Life under lockdown. Simona Halep donates 30,000 euros to help fight coronavirus; tennis champ reveals she’s been in isolation since early March https://t.co/Fnx5TjHQnu via @Universul.net
— Alison Mutler (@AlisoNJMutler) April 13, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР