Много скоро ще стане факт и втори сезон на риалити

...
Много скоро ще стане факт и втори сезон на риалити
Коментари Харесай

Дъхът на дамите секна: Идва новият Ерген, но вижте в какво г...

Много скоро ще стане факт и втори сезон на риалити формата " Ергенът ", предаван в ефира на bTV, а ето, че и новият красавец, по който ще въздишат занапред дамите, Евгени Генчев, показа нещо любопитно по тематиката в профила си в Инстаграм. 

Визията и държанието на Евгени Генчев занапред ще провокира внимание в обществените мрежи, където към този момент ври и кипи поради някои негови изявления. И към този момент валят съмнения и за половата му ориентировка. Вижте какво прави и приказва, и преценете сами.



Според някои новият най-желан тв ерген ще е много отегчителен и блудкав, само че по мнението на други консуматори на Vbox7, той ще разгърне неподозирани гении в ефир, с които ще очарова всички.

Евгени е на 33 години, роден в Пловдив и е изнасял концерти в целия свят. Възпитаник е на Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в големи зали и си е партнирал с Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер и други международни звезди. 

 

Той е всичко, само че не и характерен балкански мачо, който да тропне по масата, да си вирне краката и да чака с отворена уста шопската салата и сливовата. Той е по-изтънчен, а външността му, възпитанието и маниерите не са нещо, което се приема елементарно по нашите географски ширини. Поради което и има сходни съмнения за половата му ориентировка.  

" Смятах, че си гей ", написа консуматор под новия тийзър за шоуто, а други удостоверяват в отговор съмнението си. Евгени Генчев обаче, евентуално за изненада на мнозина, не е педераст. Харесва дами и сигурно няма желание да наподобява на най-желания ерген в американската версия на шоуто, Колтън Ъндърууд, който призна по-късно, че е гей, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР