Много скоро ще бъдете извън играта, бъдете сигурен. Моите прогнози

...
Много скоро ще бъдете извън играта, бъдете сигурен. Моите прогнози
Коментари Харесай

Рашков за разпита на Борисов: Да бъде така добър да съдейства на МВР, да открием Мата Хари и да я подложим на разпит

Много скоро ще бъдете отвън играта, бъдете сигурен. Моите прогнози доста постоянно се сбъдват, обърна се Биков към Рашков
Бойко Рашков изригна в коридорите на Народното събрание като тематиката беше разпита на Борисов в ГДНП. „ Този човек най-сетне би трябвало да пристигна на разпит, с цел да каже има или няма европачки в нощното му шкафче, имало ли е или не златни кюлчета там “, сподели вътрешния министър и акцентира, че това било обикновено.

По думите на Рашков, Борисов би трябвало да каже „ коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влезнала вътре, сложила е тези пачки с евро, кюлчетата със злато, в неговото чекмедже, снимала ги е и си е отпътувала, и по подобен метод е изпълнила задачата той да бъде компрометиран “.

„ Бившият министър-председател да бъде по този начин добър да спомага на Министерство на вътрешните работи да открием Мата Хари, да я подложим на разпит и да изясним и посредством нея дали това е правилно, какво е направила тя, по кое време, или не го е направила “, сподели министър Рашков.

По думите му през днешния ден на разпит е била и „ неговата пиарка Севи, коства ми се и нейният брачен партньор “. Изказването на Бойко Рашков провокира реакция от страна на депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков. „ Много поздрави на Васил Божков, Вие доста скоро ще бъдете отвън играта, бъдете сигурен “, включи се Биков след журналистическите въпроси към Рашков.

Министърът не остана задължен и отвърна „ Вие сте отвън играта. Вие сте навън “. Журналистите притиснаха Рашков да каже за 19-те си жилища, само че той съобщи единствено: „ Моите жилища не са персонално мои. Има държавен орган, който се е произнесъл към този момент “.

През цялото време Рашков размяташе няколко фотоси на пачки, които по думите му били на ГЕРБ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР