Много се говори за секса по време на бременност, но

...
Много се говори за секса по време на бременност, но
Коментари Харесай

Можете ли да правите секс по време на бременност?

Много се приказва за секса по време на бременност, само че малко хора знаят отговора на въпроса безвредна ли е тази активност по време на бременност или въпреки всичко си коства да се въздържате за известно време? 

Както знаете, доста всевъзможни удоволствия са изрично противопоказани по време на бременност, да вземем за пример: вино, кафе, цигари и така нататък Едно от удоволствията обаче ни е разполагаем съвсем през цялото това време – сексът, несъмнено, в случай че няма съществени противопоказания от лекарите. 
Кои хора би трябвало да ядат печените кестени
Отново сме в сезона на вкусните печени кестени. Всъщност те са чудесна храна за студените месеци, тъй като укрепват имунитета с витамини...
Прочети повече
От здравна позиция приемането на наслаждение от секса през първия три месeца на бременността и при някои пози може са бъде доста комфортно. През втория и третия триместър доста бъдещи майки избират позиция " в профил ", която не натоварва матката в допълнение и дамата не би трябвало да изразходва доста сили и сила. 

Има доста несъгласия, когато става въпрос за орален и анален секс по време на бременност. Някои считат това за изцяло задоволително, а други считат, че не е добра концепция, защото съществува прочут риск от прихващане на извънредно нежелани и рискови инфекции. 

Трябва добре да помислете, преди да откажете сексуален акт с опасения, че той може да навреди на бебето. Известно е, че плодът е надеждно предпазен от амниотичната течност и плацентата, тъй че е съвсем невероятно да му се навреди. От 29 до 36 седмица от бременността съществува риск от прибързано раждане. Въпреки това медицинските проучвания демонстрират, че този риск при дамите, които са полово дейни, е доста по-нисък, в сравнение с при тези, които се въздържат от сходно наслаждение. Струва си да откажете да вършиме секс единствено, в случай че лекарят по някаква причина реши положението ви за рисковано и надлежно ви поучава да се въздържате от него.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР