Много председатели са си отишли от БСП, и Корнелия ще

...
Много председатели са си отишли от БСП, и Корнелия ще
Коментари Харесай

Гергов изригна: Много председатели са си отишли от БСП, и Корнелия ще си иде, но по-добре по-рано

Много ръководители са си отишли от Българска социалистическа партия, и Корнелия ще си иде, само че по-добре по-рано. Това сподели Георги Гергов в ефира на bTV, който през днешния ден се излъчва от Пловдив. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е лидерска партия, само че на доста водачи, а не на един.

Гергов, който беше един от радетелите за коалиция ГЕРБ-БСП след изборите, добави, че е обсъждал този въпрос с Бойко Борисов. „ Ние нищо не можем да създадем за нашите гласоподаватели, до момента в който сме аут”, разгласи Гергов. Според него при такава коалиция министър председател би могъл да бъде трети човек, а не Борисов или Нинова.

С Корнелия Нинова сме на „ Здравей-здрасти”, видяхме се в Карлово и се поздравихме, ние сме възпитани хора, сподели още Гергов във връзка Цумгейт. Той изясни, че това е затворена страница за него, само че акцентира, че Нинова е изговорила много неистини за панаира. Преди време Нинова изясни, че като ръководител на брода на панаира не е получавал информация какво се случва там, само че съгласно Гергов това не е допустимо, тъй като вяско решение се взимало с нейния автограф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР