Много по-трудно ще е при втори служебен кабинет, той няма

...
Много по-трудно ще е при втори служебен кабинет, той няма
Коментари Харесай

Антон Кутев: При втори служебен кабинет ще е по-трудно, той няма да е същият

Много по-трудно ще е при втори длъжностен кабинет, той няма да е същият. Някакви промени може би ще има. Това е работа на президента, той може да направи напълно нов кабинет. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ представителят на служебния кабинет.

По думите му митингите на лекарите би трябвало да са пред Народното събрание, тъй като от него зависи дали ще има пари за първа линия и за заведенията за хранене. " Голямата отговорност е на Народното събрание, който се занимава сега с чуване на министрите ", добави той.
 Антон Кутев: По-добрият вид за Българска социалистическа партия е да не поддържа кабинета на Има Такъв Народ Антон Кутев: По-добрият вид за Българска социалистическа партия е да не поддържа кабинета на Има Такъв Народ
По-добрият вид за Българска социалистическа партия е да не поддържа кабинета на Има Такъв Народ! И не са ми пуснали sms от президентството, с цел да го кажа това. Това е персонално...

Според Кутев е разумно да има избори две в едно през октомври, само че добави, че не може да реши дали машинното гласоподаване разрешава гласоподаване за два разнообразни избора едновременно. По отношение на уволненията, които служебният кабинет е направил, Антон Кутев съобщи, че са били нужни, с цел да работи страната по-добре.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР