Много пъти зад българските телевизии не се знаят собствениците. Ако

...
Много пъти зад българските телевизии не се знаят собствениците. Ако
Коментари Харесай

Случва Се Нещо Гигантско! Бойко Борисов С Извънреден Брифинг, Не Издържа: Той Сипе Ярост, Злоба И Жлъч! Десислава Радева Е

" Много пъти зад българските малките екрани не се знаят притежателите. Ако някой се е обидил, че съм загатнал Пеевски, а не Мсандуков - скърбя ", сподели още Борисов. По думите му Делян Пеевски е народен представител от Движение за права и свободи, а всички гласове от партията му отишли на президентските избори за Румен Радев. "

Ако Пеевски е направил закононарушение и президентът знае, то запитвам за какво не са предоставени инспекции - предоставени ли са или не? И какво общо може да имам аз с народен представител от опозицията ", попита министър председателят. " Ако има данни за мой бизнес (което е безспорна лъжа), който да съм направил с Пеевски да сезира която желае институция, тъй като аз настоявам, че подобен няма ", отсече Борисов.

Той съобщи, че неговата доброжелателност не би трябвало да бъде в негов ущърб. " Нямам нищо общо и не желая да ме замества в това, че лидер на НСО не е спрял на полицейски патрул. Шофьорът е отговорен и би трябвало да си понесе отговорността ", съобщи Борисов по тематиката за гонката, в която бе забъркано и името на президентшата Десислава Радева.

" Вчера споделих, че Радев е добър човек, другар, с който работим добре, само че очевидно съм се лъгал. Явно не може да ми елементарни, че не сме купили изтребителите. Не знам с какво толкоз сме го подразнили, че да сипе толкоз гняв, завист и ненавист.

Ще купим и самолети, само че има и по-важни неща, за които трябваше да дадем пари ", безапелационен бе министър председателят, написа Блиц. Според Борисов в думите на Радев прозира злоба: " Европа регистрира, че България е постоянна страна, само че тя е постоянна освен поради мен, а и поради президента, държавното управление, че и опозицията ". Премиерът Борисов бе безапелационен, че има " вероломно нахлуване към държавното управление ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР